Închide meniul
EXCLUSIV

Ianis Hagi, dezvăluiri emoționante după accidentare! A crezut că nu va mai merge niciodată. Ce a simțit când a mers din nou. ”Mama mă întreba dacă am văzut ceva haios”

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2022, 23:02

Ianis Hagi, dezvăluiri emoționante după accidentare! A crezut că nu va mai merge niciodată. Ce a simțit când a mers din nou. ”Mama mă întreba dacă am văzut ceva haios”

Ianis Hagi, dezvăluiri emoționante după accidentare

Ianis Hagi, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Ianis Hagi, povestiri impresionante după accidentare
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, azi, de la 21.45

Ianis Hagi a oferit dezvăluiri emoționante după accidentare. Ianis a povestit starea de bucurie prin care a trecut când a putut să meargă din nou, la o lună și jumătate după operația survenită după accidentarea suferită la ligamentele genunchiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul ”Regelui” a avut parte de zile de coșmar în care credea că nu mai poate merge. Acum, internaționalul român, de la Rangers, muncește zilnic la sala de recuperare, alături de fizioterapeutul său, și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va reveni pe teren.

Ianis Hagi, dezvăluiri emoționante după accidentare

”Astea sunt momente normale pentru un om care nu e accidentat. Eu mi-am adus aminte cum a fost prima oară când am putut să merg după o lună și jumătate. Prima dată când am pus mâna pe minge, când am început să jonglez.

Reclamă

Astea vin după o perioadă de o lună și jumătate în care nu ești fericit, în care nu poți face chestii, dup-aia reușești din nou să le experimentezi.
Fericirea este incredibilă, începi să râzi, te duci acasă zâmbind, toată ziua zâmbești. Înainte de accidentare, nu puneam mare preț pe lucrurile astea. Mergeam super-normal.

Dar prima dată când am mers după operație și zâmbeam continuu. Mama mă întreba dacă am văzut ceva haios. Îi spuneam că e prima zi în care merg. E ceva incredibil. După prima zi, simțeam că e imposibil să mai merg”, a spus Ianis Hagi, într-un interviu exclusiv acordat pentru Antena Sport.

Reclamă

Ianis Hagi, detalii impresionante

Ianis Hagi (23 ani) a făcut dezvăluiri emoţionante despre perioada de recuperare după accidentarea de la începutul anului.

„Au fost şi momente neplăcute. Am stat şi m-am gândit la tot ce am realizat până în momentul de faţă. Am realizat că pot să fiu fericit. Drumul echipei până în finala Europa League a fost extraordinar. Când ai o asemenea accidentare, niciodată nu este uşor. Câteodată stai singur, iar noaptea nu poţi să dormi. Sunt iubit, familia mi-a fost alături. M-au susţinut necondiţionat şi au înţeles de ce am nevoie pentru a mă recupera 100%. Sunt foarte mulţumit de cum a decurs recuperarea.

Viaţa e complicată. Tot ce s-a întâmplat în viaţa mea, de când m-am apucat de fotbal, a fost înconjurat de fotbal. E ca şi cum îi iei unui copil jucăria să nu pot să fac ce iubesc. Sunt momente unde te simţi singur. Personele pe care le iubesc m-au ajutat să trec peste acest moment al vieţii. 100% voi reveni mai puternic, nu am niciun dubiu. Mă ştiu pe mine, ştiu ce persoană sunt. E important ce simţi tu şi încrederea pe care o ai în tine. Sunt sigur că voi reveni şi mai bun!

Reclamă 4 / 0/3

Cele mai grele trei zile au fost între accidentare şi ziua în care doctorul mi-a zis exact ce am. Nu ştiam cât va dura recuperarea. A fost foarte grea perioada aia. Nu am avut niciodată sentimentul că voi renunţa. Nu mi-am pus o dată anume în cap când voi reveni. Drumul este foarte mult. Am decis, împreună cu cei de la club, să-mi împart recuperarea în mai multe stagii. Am încercat să o fac cât mai uşoară mental!”, a mai declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda

Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda! Confruntarea din Giuleşti e în direct la Antena 1, azi, de la 21.45. Naţionala lui Edi Iordănescu caută primul succes din Nations League, după 0-2 cu Muntenegru şi 0-1 cu Bosnia.

„Să lupte pentru țară, pentru tricou, pentru ei, pentru familiile lor! Mai devreme sau mai târziu va veni și succesul la noi. Hai, România! În fiecare zi!”,a fost mesajul lui Ianis Hagi pentru „tricolori”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”