Închide meniul

Cum ar fi fost prins fiul lui Ilie Dumitrescu în timp ce vindea droguri. O poliţistă sub acoperire l-ar fi dat de gol. Relaţia dintre cei doi

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 6:21

Reclamă
Cum ar fi fost prins fiul lui Ilie Dumitrescu în timp ce vindea droguri. O poliţistă sub acoperire l-ar fi dat de gol. Relaţia dintre cei doi

Facebook Sică Dumittrescu

Sică Dumitrescu

Sică Dumitrescu ar fi fost prins vânzând cocaină pe 18 ianuarie 2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, a scris Antena 3. Fiul lui Ilie Dumitrescu ar fi încasat 1.350 de lei pentru o cantitate de cocaină. O poliţistă sub acoperire ar fi avut rolul decisiv în acest caz. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sică Dumitrescu, relaţie cu o poliţistă sub acoperire

Acceasta ar fi avut o relaţie cu Sică Dumitrescu şi s-ar fi infilttrat în anturajul acestuia, spun surse citate de Gândul. Poliţista i-ar fi câştigat încrederea fiului lui Ilie Dumitrescu, iar discuţiile dintre ei au ajuns la dosar. Sică ar fi crezut că acceasta îi poate deveni nu doar iubită, ci şi complice, mai scrie sursa citată.

"Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei.

Reclamă
Reclamă

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.    

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și