Închide meniul

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2024, 11:57

Reclamă
Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere

Lionel Messi a primit un tort / Instagram Seleccion Argentina

Iată cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Starul „pumelor” a împlinit 37 de ani şi a fost felicitat de fani şi coechipieri. Deţinătorul Balonului de Aur a avut şi un cadou pentru cei care i-au fost alături la hotel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul argentinian Lionel Messi a sărbătorit luni împlinirea vârstei de 37 de ani împreună cu coechipierii săi din naţionala de fotbal a Argentinei, dar i-a salutat şi pe numeroşii fani prezenţi în faţa hotelului în care este cazată campioana mondială la turneul Copa America, dăruindu-le acestora un uriaş tort aniversar.

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere

Într-o fotografie postată pe contul său de pe reţeaua X, Messi apare alături de colegii săi Leandro Paredes, Cristian Romero, Angel Di Maria, Rodrigo De Paul, Giovani Lo Celso, Nicolas Otamendi şi de membri ai staffului argentinian, la hotelul lor din New Jersey.

Mulţumesc mult pentru toate mesajele. Încă un an care coincide cu ziua mea de naştere fiind la Naţională… Aşa că doar sărbătorim puţin şi continuăm să ne pregătim pentru următorul meci. Vă îmbrăţişez„, a scris atacantul sub fotografia respectivă, în care ţine în mâini un tort, în timp ce pe o masă aflată în faţa sa se află mai multe cutii cu prăjituri.

În acelaşi timp, suporterii argentinieni prezenţi în faţa hotelului naţionalei Albiceleste au primit câte o bucată dintr-un tort uriaş, împărţit de personalul hotelului şi de membri ai staffului echipei Argentinei, potrivit agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Argentina, deţinătoarea trofeului, a învins cu 2-0 Canada la debutul său la Copa America 2024, pe 20 iunie, iar marţi, urmează să joace cu Chile, înainte de a încheia faza grupelor pe 29 iunie, când va înfrunta Peru.

Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

Lionel Messi a fost tentat cu cel mai mare salariu din istorie. Starul argentinian putea fi rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, dar a ales să refuze oferta colosală primită. Anunţul a fost făcut chiar de şeicul care a negociat cu Messi.

Lionel Messi a fost tentat cu cel mai mare salariu din istorie. Starul argentinian putea fi rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, dar a ales să refuze oferta colosală primită. Anunţul a fost făcut chiar de şeicul care a negociat cu Messi.

Reclamă

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro. Dar el a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să se mute în Statele Unite„, a declarat liderul saudit, care s-a arătat surprins „că un jucător poate refuza o ofertă atât de mare de dragul familiei sale„.

„Noi respectăm acest lucru, pentru că familia este mai importantă decât banii„, a adăugat şeicul.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

18:32

Max Verstappen, prima reacție după ce va pleca din pole position în cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

18:20

VIDEOMax Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

18:10

Al doilea arbitru OUT de la EURO 2024! A fost făcut praf de două selecționate și va vedea restul turneului de acasă

17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și