Închide meniul

Adrian Mititelu, în al nouălea cer după ce FCU Craiova a învins-o pe FCSB: „Aveam 34 de ani când i-am bătut ultima dată!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2023, 8:24

Adrian Mititelu, în al nouălea cer după ce FCU Craiova a învins-o pe FCSB: „Aveam 34 de ani când i-am bătut ultima dată!

Adrian Mititelu, în al nouălea cer după ce FCU Craiova a învins-o pe FCSB

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

Adrian Mititelu a fost în al nouălea cer, după ce FCU Craiova a învins-o pe FCSB cu 2-0 în Cupa României. Patronul oltenilor visează ca echipa sa să se califice în finala competiţiei, după ce roş-albaştrii au fost eliminaţi încă din faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova a învins-o pentru prima dată pe FCSB după 21 de ani. Oltenii s-au impus cu 2-0 în ultimul meci din faza grupelor Cupei României, golurile victoriei fiind marcate de Juan Bauza şi Van Durmen.

Adrian Mititelu, în al nouălea cer după ce FCU Craiova a învins-o pe FCSB

Adrian Mititelu şi-a adus aminte de ultima victorie înregistrată de echipa sa în faţa celor de la FCSB, din urmă cu 21 de ani. Patronul trupei din Bănie a declarat că victoria în faţa roş-albaştrilor le oferă moral bun jucătorilor săi, deoarece au reuşit să învingă liderul campionatului.

De asemenea, Mititelu s-a declarat bucuros şi de faptul că FCSB nu a putut conta pe Florinel Coman, în duelul din Cupă, mărturisind că este mulţumit de jucătorii săi pentru calificarea în sferturile competiţiei.

„După 21 de ani, aveam 34 de ani când i-am bătut ultima oară și a trebuit să aștept foarte mult pentru acest moment. Dincolo de calificarea în Cupă care este foarte importantă pentru noi și sincer să fiu este o speranță, chiar dacă este destul de restrânsă, dar este una reală.

Reclamă

Poate ajungem în finală, de fapt când eliminăm Steaua din Cupă ajungem cel puțin în finală. Suntem bucuroși că am reușit să ne calificăm dintr-o grupă foarte grea și să eliminăm poate una dintre cele mai importante echipe din România, pe lângă faptul că ne-am calificat am eliminat și o echipă puternică.

Știam că este un meci greu, știam că Andrea nu o să fie, m-am bucurat că și Coman nu a jucat cu noi. Am jucat cu ei fără Bauza, este greu fără cel mai bun jucători din echipă. Știam că o să fie puțin mai ușor, dar nu mă așteptam să fie un meci foarte bun în prima repriză”, a declarat Adrian Mititelu, pe pagina de Facebook a celor de la FCU Craiova.

FCU Craiova se va duela cu Voluntari în sferturile Cupei României, meciul urmând să se desfăşoare pe 3 aprilie, pe terenul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, mesaj uluitor după ce FCSB a fost eliminată din Cupa României

Mihai Stoica a transmis un mesaj uluitor după ce FCSB a fost eliminată din Cupa României. Oficialul formației patronate de Gigi Becali a spus doar câteva cuvinte, care vor conta enorm de mult pentru fanii clubului.

După partida din Bănie, la ieșirea de pe stadion, Mihai Stoica a ținut să transmită un scurt mesaj, chiar dacă echipa sa a fost eliminată din Cupa României. Acesta a spus, în stilul caracteristic, că lumea o va vedea pe FCSB în Supercupa României:

„O să ne vedem în Supercupă!”, a transmis Mihai Stoica, la finalul duelului cu FCU Craiova.

În cadrul meciului cu echipa lui Adrian Mititelu, cei de la FCSB au folosit un „prim 11” experimental. Totuși, în prima repriză, jocul „roș-albaștrilor” nu a fost unul bun, iar scorul înregistrat la pauză a fost de 2-0 în favoarea gazdelor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și