Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj uluitor după ce FCSB a fost eliminată din Cupa României. Anunțul care îi va bucura pe fanii „roș-albaștrilor”

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 8:20

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj uluitor după ce FCSB a fost eliminată din Cupa României. Anunțul care îi va bucura pe fanii roș-albaștrilor”

Mihai Stoica, mesaj uluitor după ce FCSB a fost eliminată din Cupa României

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a transmis un mesaj uluitor după ce FCSB a fost eliminată din Cupa României. Oficialul formației patronate de Gigi Becali a spus doar câteva cuvinte, care vor conta enorm de mult pentru fanii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre oltenii lui Adrian Mititelu și vicecampioana României s-a încheiat cu scorul de 2-0. Astfel, echipa lui Elias Charalambous a fost eliminată din Cupa României și mai concurează doar în campionatul intern. Duelul dintre cele două echipe s-a jucat în Bănie și a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Mihai Stoica, mesaj uluitor după ce FCSB a fost eliminată din Cupa României. Anunțul care îi va bucura pe fanii „roș-albaștrilor”

După partida din Bănie, la ieșirea de pe stadion, Mihai Stoica a ținut să transmită un scurt mesaj, chiar dacă echipa sa a fost eliminată din Cupa României. Acesta a spus, în stilul caracteristic, că lumea o va vedea pe FCSB în Supercupa României:

„O să ne vedem în Supercupă!”, a transmis Mihai Stoica, la finalul duelului cu FCU Craiova.

În cadrul meciului cu echipa lui Adrian Mititelu, cei de la FCSB au folosit un „prim 11” experimental. Totuși, în prima repriză, jocul „roș-albaștrilor” nu a fost unul bun, iar scorul înregistrat la pauză a fost de 2-0 în favoarea gazdelor.

Reclamă

După primele 45 de minute, Gigi Becali și-a ieșit din minți. Patronul vicecampioanei a ordonat 4 schimbări la pauză, dar jucătorii introduși în teren nu au reușit să schimbe soarta meciului. Astfel, scorul a rămas de 2-0 pentru FCU Craiova, iar oltenii s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Darius Olaru e devastat după eliminarea din Cupă: „O partidă foarte proastă”

„O partidă foarte proastă din partea noastră, din nou. Asta este, trebuie să ne ridicăm fiindcă în 3 zile avem alt meci.

Nu ştiu de unde, pur şi simplu nu ne mai facem jocul nostru. Ne lipseşte încrederea. Jocul nu merge şi nu avem nici rezultate. Era un alt obiectiv al nostru Cupa, nu am reuşit să ne calificăm mai departe. Trebuie să ne adunăm şi să mergem mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat să intrăm bine, cei care am intrat în a doua repriză de pe bancă. (n.r.: Ce v-au spus suporterii?) Ne-au încurajat şi ne-au spus că ne aşteaptă un meci, care şi noi ştim că va fi foarte dificil şi pe care trebuie să îl tratăm altfel dacă vrem să scoatem ceva din acea partidă.

Trebuie să avem altă atitudine. Dacă nu vom schimba ceva vom pierde partida (n.r.: cu CFR Cluj)! Am vrut doar să dau totul în această seară. Atât am putut, din păcate am ieşit din Cupă”, a declarat Darius Olaru pentru digisport.ro după ce FCSB a părăsit Cupa României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și