Închide meniul

Adrian Mititelu jr., despre Gabriel Bodescu de la FRF: „Îi fac plângere la DNA. Îmi spunea cum îl va executa pe Gigi Becali”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iunie 2023, 9:07

Adrian Mititelu jr., despre Gabriel Bodescu de la FRF: Îi fac plângere la DNA. Îmi spunea cum îl va executa pe Gigi Becali”

Adrian Mititelu jr., despre Gabriel Bodescu de la FRF: „Îi fac plângere la DNA”

Adrian Mititelu jr şi Gabriel Bodescu / colaj AS.ro / Hepta

Adrian Mititelu jr. anunţă că depune plângere penală la DNA împotriva lui Gabriel Bodescu de la FRF. Fiul lui Adrian Mititelu îl acuză pe secretarul general al FRF de trafic de influenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu jr. susţine că Gabriel Bodescu, printr-un interpus, i-ar fi cerut să îl angajeze la FC U Craiova pe un preşedinte din Liga a 3-a.

Adrian Mititelu jr., despre Gabriel Bodescu de la FRF: „Îi fac plângere la DNA. Îmi spunea cum îl va executa pe Gigi Becali”

Acesta este omul care nenorocește fotbalul românesc prin controlarea și manipularea arbitrajului românesc.

O să depun plângere penală la DNA împotriva acestui om care acum un an de zile a trimis un președinte de club de Liga a III-a care se ocupă de treburile lui murdare din județul Dolj, la sediul clubului din Craiova.

Respectivul președinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relația bună cu Gabriel Bodescu în privința arbitrajului si a anumitor decizii ale Federației, la cererea lui Bodescu.

Reclamă

De asemenea, după meciul din turul campionatului FCU – Sepsi, când Sidibe a marcat gol făcând un henț evident cu ambele mâini, validat incredibil de VAR, același Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun că golul a fost validat la intervenția lui și insista să îl angajez pe respectivul președinte de club de Liga a III-a ca să beneficiez în continuare de arbitraje favorabile.

Odată cu refuzul acestei propuneri și cu faptul ca nu am acceptat pierderea la «masa verde» a meciului cu Sepsi, acest om ne execută cu prima ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Pușcaș din funcția de președinte al clubului, deoarece critica mereu conducerea Federatiei .

Același Gabriel Bodescu, la întâlnirea membrilor afiliați din vara trecută, care a avut loc la hotelul Phoenicia din București, îmi povestea de față cu alt prieten, care va fi martor în dosar, cum îl va executa pe Gigi Becali și implicit echipa FCSB deoarece îl critică constant pe Răzvan Burleanu și a votat la alegeri cu Ionuț Lupescu.

Reclamă 4 / 0/3

Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federației Române de Fotbal, detalii probate, pe care o să le fac publice după ce voi depune plângerea la DNA. Îi cer public lui Gabriel Bodescu demisia din orice funcție în cadrul Federației Române de Fotbal!”, a scris Adrian Mititelu jr. pe Facebook.

Adrian Mititelu, acuzaţii dure după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0: „Lucrurile duc spre crimă organizată!”

Adrian Mititelu a făcut şi el acuzaţii dure după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0.

Patronul lui FC U Craiova 1948 a spus că s-a dorit ca CFR Cluj să se califice în preliminariile Conference League.

Ce să zic? Nu ştiu de ce s-a inventat acest regulament, CFR trebuia să meargă direct acolo. Ne mai chinuim să mai venim, să se facă şi ei de râs?! Domne, nu au ce căuta echipele din play-out în cupele europene şi asta e! Să se facă un baraj formal… eu înţeleg că CFR trebuia să se califice, dar nici chiar aşa.

A fost o organizare generală şi la FRF să treacă CFR. Dacă era nevoie, ne dădeau şi al treilea jucător afară. Cel mai faultat jucător de pe teren, Bauza, a fost vânat, a fost eliminat. La meciul cu CSU, Kovacs a dat două penalty-uri… cum a reacţionat acum la o fază la care trebuia să primim penalty?! Toată maniera s-a văzut, de la delegare s-a încercat ca echipa gazdă să treacă peste acest meci.

E o victorie nemeritată pentru CFR, noi meritam să mergem în Europa. Nu avem încă permis să mergem acolo. Văd că regulamentul e în funcţie de climă, de unghiul de filmare. Kovacs e cel mai bun pentru anumite echipe. Kovacs stă în Cluj, e greu să demonstrez anumite lucruri, dar ele se ştiu.

Lucrurile ţin să o ia urât, sunt foarte supărat! Am fost batjocoriţi pentru a nu ştiu câta oară în acest campionat. Dacă rămâneam în 11, nu cred că ne bătea CFR Cluj. Maniera de arbitraj a fost pro CFR de la bun început. Eu zic că 90 la sută din oamenii care s-au uitat la meci au văzut asta.

Reclamă

Sunt lucruri care nu se pot spune, nu poţi să le spui. Te cheamă Burleanu şi te execută! Te fac varză pe procedura de disciplină. Lucrurile duc spre crimă organizată, dar nu se poate face nimic. S-a dorit ca CFR să treacă mai departe.

Eu spun adevărul, sunt la cald, dar ce pot să îmi facă? Am fost la închisoare, am fost dezafiliat. Aş începe acţiune la DNA, dar nu am probe suficiente. Dacă merg la DNA cu acest Bodescu, poate fuge de la flagrant. Am mai avut dovezi, dar când am mers, a fugit procurorul. Poate mă trezesc eu dat în judecată”, a declarat, după meci, Adrian Mititelu pentru primasport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu jr. îl acuză de trafic de influenţă pe secretarul general al FRF!
  • Fiul lui Adrian Mititelu anunţă că va depune plângere penală împotriva lui Gabriel Bodescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și