Închide meniul

Adrian Mutu a trăit umilinţa carierei în Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0! Seară de coşmar pentru „briliant”

Alex Masgras Publicat: 2 aprilie 2024, 21:38

Reclamă
Adrian Mutu a trăit umilinţa carierei în Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0! Seară de coşmar pentru „briliant

Adrian Mutu a trăit umilinţa carierei în Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0! Seară de coşmar pentru "briliant"

Adrian Mutu / Profimedia

Adrian Mutu a trăit umilinţa carierei în Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0! La scurt timp după ce a anunţat că echipa sa nu mai are şanse la titlu, iar singurul obiectiv pe care îl mai are este câştigarea Cupei României, Adrian Mutu a avut parte de o seară de coşmar la Hunedoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a pierdut fără drept de apel partida din sferturile Cupei României. Corvinul Hunedoara s-a calificat în semifinale, după ce s-a impus cu 4-0.

Adrian Mutu a trăit umilinţa carierei în Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0! Seară de coşmar pentru „briliant”

Formaţie din Liga 2, fără drept de promovare în prima ligă, Corvinul Hunedoara este pe locul 3 în eşalonul secund, în timp ce formaţia din Gruia se află pe locul 3 în Liga 1.

Diferenţa de divizie nu a existat însă în meciul de marţi seară, de pe stadionul Michael Klein. Corvinul a dat un adevărat recital în faţa echipei lui Adrian Mutu, care a trăit, cel mai probabil, umilinţa carierei de antrenor.

Din postura de antrenor, Adrian Mutu a mai trăit un moment asemănător sezonul trecut, atunci când se afla pe banca celor de la Rapid. În play-off-ul sezonului trecut, la Ovidiu, Farul Constanţa s-a impus cu 7-2 în faţa giuleştenilor. În ciuda scorului uriaş, Farul avea să câştige titlul, în timp ce Corvinul Hunedoara este o formaţie de ligă secundă fără drept de promovare.

Reclamă

CFR Cluj a rămas în 10 oameni încă din minutul 11, atunci când Tachtsidis a văzut cartonaşul roşu pentru un cot aplicat unui adversar. În minutul 27, formaţia din Gruia a ratat şansa de a deschide scorul, dar lovitura de cap a lui Muhar a lovit bara.

Gazdele au deschis scorul în minutul 43 prin Viorel Lică, după care au ieşit la fel de motivaţi de la vestiare, atunci când Coman a făcut 2-0 în minutul 50. În minutul 67, Pîrvulescu a majorat diferenţa, iar Pop a dat lovitura de graţie în prelungirile partidei.

Mircea Lucescu a dat lovitura de start la Corvinul Hunedoara – CFR Cluj! Atmosferă superbă în Cupa României

Mircea Lucescu a dat lovitura de start la Corvinul Hunedoara – CFR Cluj! „Il Luce” nu a putut rata partida din sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde formaţia la care a jucat şi pe care a antrenat-o, Corvinul Hunedoara, s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea fluierului de start de pe stadionul Michael Klein, Mircea Lucescu a dat lovitura de start.

Mircea Lucescu şi Ioan Andone s-au întors la Hunedoara, cu ocazia meciului pe care Corvinul îl dispută în sferturile de finală ale Cupei României, contra celor de la CFR Cluj. Cei doi au fost aplaudaţi la scenă deschisă de fanii prezenţi pe stadionul Michael Klein, iar „Il Luce” a dat lovitura de start.

În ciuda ploii torenţiale, fanii celor de la Corvinul au umplut stadionul Michael Klein până la refuz şi au creat o atmosferă superbă. În minutul 4 al meciului, fanii au pregătit şi un moment special, cu un spectacol de artificii.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și