Închide meniul

Mircea Lucescu a dat lovitura de start la Corvinul Hunedoara – CFR Cluj! Atmosferă superbă în Cupa României

Alex Masgras Publicat: 2 aprilie 2024, 20:33

Reclamă
Mircea Lucescu a dat lovitura de start la Corvinul Hunedoara – CFR Cluj! Atmosferă superbă în Cupa României

Mircea Lucescu a dat lovitura de start la Corvinul Hunedoara - CFR Cluj! Atmosferă superbă în Cupa României

Colaj Corvinul Hunedoara - CFR Cluj / Capturi Digi Sport

Mircea Lucescu a dat lovitura de start la Corvinul Hunedoara – CFR Cluj! „Il Luce” nu a putut rata partida din sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde formaţia la care a jucat şi pe care a antrenat-o, Corvinul Hunedoara, joacă pentru un loc în semifinalele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversara celor de la Corvinul Hunedoara este CFR Cluj. Înaintea fluierului de start de pe stadionul Michael Klein, Mircea Lucescu a dat lovitura de start.

Mircea Lucescu a dat lovitura de start la Corvinul Hunedoara – CFR Cluj! Atmosferă superbă în Cupa României

Mircea Lucescu şi Ioan Andone s-au întors la Hunedoara, cu ocazia meciului pe care Corvinul îl dispută în sferturile de finală ale Cupei României, contra celor de la CFR Cluj. Cei doi au fost aplaudaţi la scenă deschisă de fanii prezenţi pe stadionul Michael Klein, iar „Il Luce” a dat lovitura de start.

În ciuda ploii torenţiale, fanii celor de la Corvinul au umplut stadionul Michael Klein până la refuz şi au creat o atmosferă superbă. În minutul 4 al meciului, fanii au pregătit şi un moment special, cu un spectacol de artificii.

Ce au putut descoperi jandarmii, într-o groapă din incinta stadionului, înainte de Corvinul – CFR Cluj

Jandarmii au făcut o descoperire surprinzătoare, într-o groapă, înainte de meciul Corvinul – CFR Cluj, din sferturile de finală ale Cupei României. Forţele de ordine au făcut anunţul prin intermediul unui comunicat oficial.

Reclamă

Mai multe materiale pirotehnice interzise, ascunse într-o groapă din incinta stadionului, au fost găsitede jandarmerie în ziua meciului din sferturile Cupei României, dintre Corvinul 1921 Hunedoara şi CFR 1907 Cluj.

„În jurul orei 15:00, în urma unei acţiuni desfăşurate de către efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa şi a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, strobscoape). Meciul are loc de la ora 19.30„, se arată în comunicatul Jandarmeriei, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și