Închide meniul

Alex Chipciu a răbufnit, după ce a marcat în Steaua – U Cluj: „Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2023, 19:10

Alex Chipciu a răbufnit, după ce a marcat în Steaua – U Cluj: „Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna

Alex Chipciu a răbufnit, după ce a marcat în Steaua - U Cluj

Alex Chipciu, după CSA Steaua - U Cluj / Antena Sport

Alex Chipciu a răbufnit, după ce a marcat în Steaua – U Cluj. „Şepcile roşii” au câştigat cu 3-1 partida din prima etapă a Cupei României, disputată în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul gol al formaţiei lui Ioan Ovidiu Sabău a fost marcat de Alex Chipciu, fost jucător la FCSB. Chipciu nu s-a ferit să îşi exprime părerea despre actuala echipă a celor de la CSA Steaua.

Alex Chipciu a răbufnit, după ce a marcat în Steaua – U Cluj

Alex Chipciu a vorbit la finalul partidei din Ghencea dintre Steaua şi U Cluj din prima etapă a Cupei României. Finalista sezonului trecut s-a impus cu 3-1, graţie golurilor marcate de Alex Chipciu şi Filip Ilie, marcatorul unei duble. Pentru echipa lui Daniel Opriţa a marcat Boiciuc.

La finalul meciului din Ghencea, Alex Chipciu, fost jucător la FCSB, nu s-a ferit să îşi exprime părerea despre echipa din liga secundă pe care a întâlnit-o în grupele Cupei României. Chipciu a avut un mesaj dur, spunând că nu ar mai fi ţinut cu Steaua în copilărie, dacă formaţia celor de la CSA este adevărata Steaua.

„Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua, dacă asta e Steaua… Cu echipamentul ăla fake şi… Doamne fereşte! Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum”, a zis Alexandru Chipciu, la finalul meciului dintre CSA Steaua şi U Cluj.

Reclamă

Alex Chipciu, despre noul stadion Ghencea: „Un stadion frumos, dar mi se pare ceva fantomă”

Alex Chipciu a vorbit despre revenirea pe Ghencea, acolo unde a jucat pentru prima oară de la construirea noului stadion. De asemenea, el a pus la îndoială modul în care tradiţia clubului Steaua este dusă mai departe de actuala formaţie a CSA:

„Am jucat la ultimul meci înainte să plece de aici FCSB. În 2015, nici nu mai ştiu. Într-adevăr, un stadion fabulos, dar parcă nu are nicio legătură cu ideea pe care o aveam despre Steaua când eram mic. Mi se pare ceva fantomă. În acelaşi timp aş spune că Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit nişte momente cu ei, chiar dacă m-au înjurat şi m-au făcut sclavul domnului Becali.

Nici nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei. Măcar am câştigat ceva la viaţa mea. Ei sunt sclavii Armatei.

Reclamă 4 / 0/3

Păcat de stema asta, că e frumoasă rău de tot. În rest, sincer, au fost fotbalişti foarte mari aici, domnul Piţurcă, domnul Lăcătuş. Să continui tradiţia asta cu jucători şi cu echipamentul ăla fake. Asta e ce am simţit eu”, a mai spus Alex Chipciu, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și