Închide meniul

Alexandru Chipciu şi Dan Nistor, primele reacţii după ce U Cluj a pierdut finala Cupei României cu Sepsi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2023, 0:02

Alexandru Chipciu şi Dan Nistor, primele reacţii după ce U Cluj a pierdut finala Cupei României cu Sepsi

Alexandru Chipciu şi Dan Nistor, primele reacţii după ce U Cluj a pierdut finala Cupei României cu Sepsi

Alex Chipciu, într-un meci pentru U Cluj / Hepta

Alexandru Chipciu şi Dan Nistor au oferit primele reacţii, după ce U Cluj a pierdut finala Cupei României cu Sepsi. Nistor s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat de clujeni, în timp ce Chipciu a declarat că este important şi faptul că trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a ajuns în ultimul act al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Cupei României s-a decis la loviturile de departajare, iar Sepsi a avut câştig de cauză. Covăsnenii s-au impus cu scorul de 5-4, după penalty-uri, în faţa celor de la U Cluj.

Alexandru Chipciu şi Dan Nistor, primele reacţii după ce U Cluj a pierdut finala Cupei României cu Sepsi

Alexandru Chipciu susţine că dacă nu ar fi ajuns în finală, ar fi fost dezamăgit, dar faptul că U Cluj a bifat ultimul act al competiţiei ar trebui să reprezinte un motiv de bucurie.

De asemenea, Chipciu a mai dat de înţeles că negociază prelungirea contractului cu U Cluj, contract care expiră la sfârşitul sezonului.

„Am fost foarte aproape, dar acesta e fotbalul. Dacă nu meritam să jucăm această finală, eram dezamăgit. Dar cred că am fost superior lor, momentele acestea te întăresc. Sperăm să mai ajungem din nou aici.

Reclamă

Am fost acolo, am avut oaczii. Dar asta este viaţa. E făcută din momente grele. Dar eu n-am niciun regret. Tindem acum să dm vina pe jucătorii care au ratat, dar nu e bine aşa. Şi eu ratat multe penalty-uri, îmi aduc aminte că am ratat cu Ludogorets la Bucureşti şi aşa am ratat Champions League.

Suporterii sunt fabuloşi, suntem cea mai iubită echipă din Ardeal. Nu pot vorbi despre sezonul viitor, mie îmi expiră contractul. Am discutat cu cei de aici, eu m-am simţit foarte bine, dar vom vedea zilele viitoare”, a declarat Alexandru Chipciu, pentru digisport.ro.

De asemenea, Dan Nistor a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului. Mijlocaşul susţine că U Cluj ar fi meritat să câştige trofeul.

Reclamă 4 / 0/3

„E dezamgire, suntem frustraţi. Meritam să câştigăm în seara aceasta, am avut penalty decisiv. Pe unii îi înţeleg că nu au contracte şi se gândesc în alte părţi, dar e păcat pentru suporteri. Îmi doream foarte mult acest trofeu, dar atât s-a putut.

Când vin atâţia suporteri, joci altfel. Pentru ei îmi doream foarte mult. Meritam acest trofeu, meritam să câştigăm.

(N.r ce ţi-a spus Niczuly) E greu să mă enervezi pe mine. A vrut să dea momeală. E portar mic. Este loterie la penalty-uri. Sper să învăţăm din această finală.

Vom vedea care va fi viitorul, mulţi îşi termină contractele. Trebuie să recunoaştem că nu suntem unde ne dorim să fim. Trebuie să se facă nişte eforturi”, a spus şi Dan Nistor, pentru aceeaşi sursă menţionată mai sus.

Câţi bani primeşte Sepsi după câştigarea Cupei României

S-a aflat câţi bani primeşte Sepsi după câştigarea Cupei României. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au învins-o, în finală, la lovituri de departajare, pe U Cluj şi au pus mâna pe trofeu. Au repetat performanţa obţinută anul trecut, când au triumfat în Cupa României după o victorie cu FC Voluntari.

Pentru câştigarea finalei, în conturile lui Sepsi vor intra nu mai puţin de 240.000 de euro. Această sumă se adaugă la cei 110.000 de euro obţinuţi, pe durata competiţiei, până să joace finala. Astfel, clubul patronat de Laszlo Dioszegi încasează, în total, 350.000 de euro! FC Voluntari a ratat marele premiu. Va primi 100.000 de euro pentru jucarea finalei şi ajunge la un total de aproximativ 195.000 de euro.

Sepsi mai încasează o sumă importantă şi pentru locul 6 pe care îl ocupă în play-off. Gruparea din Sfântu Gheorghe primeşte, din drepturile TV, nu mai puţin de 1.960.000 de euro. Este cel mai bun sezon din istoria alb-roşiilor, care au jucat şi în play-off şi au cucerit şi trofeul Cupei României. Şi-au asigura astfel prezenţa în preliminariile Conference League.

Reclamă

Sepsi a reuşit să obţină o singură victorie în play-off, cu Rapid, scor 2-0. Are 26 de puncte şi nu poate spera că va mai urca în clasament după ultima etapă. Sepsi mai are de jucat pe terenul Universităţii Craiova.

Recomandări
  • Sepsi a câştigat Cupa României
  • Finală dramatică cu U Cluj, decisă la loviturile de departajare

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și