Închide meniul
Foto

Atmosferă de senzaţie la CSA Steaua – Rapid! Giuleştenii au luat cu asalt Ghencea

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 21:14

Reclamă
Atmosferă de senzaţie la CSA Steaua – Rapid! Giuleştenii au luat cu asalt Ghencea

Atmosferă de senzaţie la CSA Steaua - Rapid

Galeriile celor de la Rapid şi CSA Steaua, în timpul meciului/ AntenaSport

Atmosferă de senzaţie la duelul dintre CSA Steaua şi Rapid. Fanii au luat cu asalt arena din Ghencea, iar cele două peluze ale stadionului roş-albaştrilor sunt aproape pline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua şi Rapid se duelează într-un meci din etapa a doua a grupelor Cupei României. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Atmosferă de senzaţie la CSA Steaua – Rapid

Peste 4000 de fani ai Rapidului au mers în Ghencea, pentru duelul cu CSA Steaua. Suporterii au început să cânte şi să-şi susţină favoriţii, înaintea fluierului de start al meciului, venind echipaţi pe stadion cu steaguri în culorile alb-vişiniu.

De cealaltă parte, 4000 de fani se află şi în peluza Sud a celor de la CSA Steaua. Suporterii roş-albaştrilor au afişat şi un mesaj, înaintea meciului cu Rapid: „Soarta nu iartă trădătorii”.

De asemenea, aceştia au afişat şi o scenografie, care a înfăţişat-o pe Zeiţa dreptăţii din mitologia greacă, Themis. Aceştia fac referire, cel mai probabil, la decizia recentă luată de Curtea de Apel, în privinţa palmaresului.

Reclamă

Fanii giuleşteni domină în schimb fondul sonor de pe arena din Ghencea. Aceştia au început să cânte încă din primul minut al duelului cu roş-albaştrii.

Florin Talpan, atac brutal la Opriţa înainte de CSA Steaua – Rapid

Florin Talpan a lansat un atac brutal la Opriţa înainte de CSA Steaua – Rapid. Juristul CSA Steaua a spus antrenorul echipei ar trebui să plece acum pentru că nu are rezultate.

Florin Talpan e de părere că Daniel Opriţa are ocazia să îi demonstreze că este un antrenor bun chiar în derby-ul din Cupa României cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Perfomanțe foarte slabe. Iarăși o să iasă domnul Oprița și o să spună că eu nu am pregătire sportivă. Dar de ce să mai stea până în vară? Dacă vrea să plece, să plece, pentru că oricum nu are rezultate și să aducă un alt antrenor.

Sunt pe locul 11, mâine vine meciul cu Rapid. Dacă e așa de bun, să dovedească și să câștige meciul. Să văd și eu cât de bun este, dacă este bun. Eu nu am fost comandantul clubului, pentru că dacă eram eu, mă luptam și mă dădeam peste cap ca această echipă să intre încă din primul an în Liga 1.

Problema este că eu după o luptă ieșită din comun, și cu cei din club care nu vedeți ce șicane îmi fac. În ziua de azi ca să deschizi orice ușă, te costă bani. Să îmi dea bani la dispoziție și se rezolvă orice”, a spus Florin Talpan la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și