Închide meniul

Florin Talpan, atac brutal la Opriţa înainte de CSA Steaua – Rapid: „De ce să stea până la vară? Să plece că nu are rezultate”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 noiembrie 2023, 13:33

Florin Talpan, atac brutal la Opriţa înainte de CSA Steaua – Rapid: „De ce să stea până la vară? Să plece că nu are rezultate

Florin Talpan a lansat un atac brutal la Opriţa înainte de CSA Steaua - Rapid

Florin Talpan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Florin Talpan a lansat un atac brutal la Opriţa înainte de CSA Steaua – Rapid. Juristul CSA Steaua a spus antrenorul echipei ar trebui să plece acum pentru că nu are rezultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Talpan e de părere că Daniel Opriţa are ocazia să îi demonstreze că este un antrenor bun chiar în derby-ul din Cupa României cu Rapid.

Florin Talpan, atac brutal la Opriţa înainte de CSA Steaua – Rapid

„Perfomanțe foarte slabe. Iarăși o să iasă domnul Oprița și o să spună că eu nu am pregătire sportivă. Dar de ce să mai stea până în vară? Dacă vrea să plece, să plece, pentru că oricum nu are rezultate și să aducă un alt antrenor.

Sunt pe locul 11, mâine vine meciul cu Rapid. Dacă e așa de bun, să dovedească și să câștige meciul. Să văd și eu cât de bun este, dacă este bun. Eu nu am fost comandantul clubului, pentru că dacă eram eu, mă luptam și mă dădeam peste cap ca această echipă să intre încă din primul an în Liga 1.

Problema este că eu după o luptă ieșită din comun, și cu cei din club care nu vedeți ce șicane îmi fac. În ziua de azi ca să deschizi orice ușă, te costă bani. Să îmi dea bani la dispoziție și se rezolvă orice”, a spus Florin Talpan la fanatik.ro.

Reclamă

Daniel Oprița, anunț uluitor despre plecarea de la CSA Steaua

Daniel Oprița a făcut un anunț uluitor despre plecarea de la CSA Steaua. Tehnicianul „militarilor” a dezvăluit o serie de informații senzaționale, chiar înainte de derby-ul cu Rapid, din Cupa României.

După ce a promovat cu formația „militară” în Liga a 2-a și a ocupat de 2 ori poziții care ar fi permis promovarea în prima ligă, în cazul în care Clubul Sportiv al Armatei ar fi avut acest drept, Daniel Oprița a vorbit despre plecarea din Ghencea, având în vedere faptul că acestea se află în ultimele luni de contract cu Steaua.

„Eu mai am puțin și mi se termină contractul și nu mai vreau să vorbesc despre cine va veni și cine va pleca. Mi se termină contractul, e clar. Dacă m-ar fi dorit, clubul probabil că mi-ar fi făcut o ofertă. N-am avut nicio ofertă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am discutat nimic. Atât timp cât mai ai puțin și intri în ultimul an sau în ultimele șase luni și nu ți se face ofertă, e clar că cineva… Le las lor Steaua, să facă mai bine decât am făcut eu, dacă am greșit față de cineva îmi cer scuze, dar nu vreau să mă cert cu nimeni.

Eu pentru ce să mă gândesc la sezonul viitor? Mai ales că mulți jucători își termină contractele. Eu spun doar ce se întâmplă. N-am ce să vorbesc, ce jucători vreau, când eu nu mai am contract și nu am un viitor”, a spus Daniel Oprița, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și