Închide meniul

Bucurie nebună în vestiarul lui Ocna Mureş, după egalul cu Universitatea Craiova din Cupa României! Trupa din Liga a 3-a are şanse de a se califica în semifinale

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2022, 19:44

Bucurie nebună în vestiarul lui Ocna Mureş, după egalul cu Universitatea Craiova din Cupa României! Trupa din Liga a 3-a are şanse de a se califica în semifinale

Ocna Mureş - Universitatea Craiova 1-1

Jucătorii de la Ocna Mureş, după remiza cu Universitatea Craiova/ AS.ro

S-a declanşat nebunia în vestiarul celor de la Ocna Mureş, după egalul înregistrat cu Universitatea Craiova, în Cupa României. Jucătorii formaţiei de Liga a 3-a s-au bucurat ca pentru o victorie, după ce i-au încurcat pe oltenii lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ocna Mureş a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în etapa a doua din grupele Cupei României. Deşi Andrei Ivan a deschis scorul din penalty, Paul Cioargă a reuşit să egaleze, iar scorul a fost menţinut până la final.

Bucurie nebună în vestiarul lui Ocna Mureş, după egalul cu Universitatea Craiova din Cupa României

După fluierul final, în vestiarul formaţiei din Liga a 3-a s-a declanşat sărbătoarea. Jucătorii de la Ocna Mureş au sărbătorit egalul înregistrat cu trupa lui Mirel Rădoi ca pe o victorie. Aceştia au dansat şi au cântat, alături de staff, după rezultatul istoric din Cupa României.

Graţie remizei cu Universitatea Craiova, Ocna Mureş a ajuns la 4 puncte. În prima rundă, echipa de Liga a 3-a a învins-o cu scorul de 1-0 pe Chindia. Astfel, Ocna Mureş a luat o opţiune serioasă de a se califica în semifinalele competiţiei, în ultima rundă întâlnind Baia Mare.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova se menţine pe primul loc din grupă, tot cu 4 puncte, ia în ultimul meci vor întâlni FC Argeş.

Reclamă

După meci, marcatorul golului, Paul Cioargă, s-a declarat extrem de fericit de reuşita sa, cât şi de rezultatul înregistrat de Ocna Mureş în duelul cu Universitatea Craiova. Acesta speră ca remiza cu oltenii să le dea încredere şi în campionat, acolo unde ocupă penultimul loc.

„A fost cel mai important gol din cariera mea, şi probabil a fost şi cel mai important meci din istoria Ocnei Mureş. Este o bucurie enormă, sper să ne revenim şi în campionat. Ne dă încredere rezultatul”, a declarat Paul Ciorgă.

Universitatea Craiova s-a făcut de râs cu Ocna Mureş

Echipa de liga a treia CS Ocna Mureş a produs o mare surpriză în Cupa României, prin rezultatul de egalitate obţinut cu Universitatea Craiova, 1-1 (0-1), miercuri seara, pe teren propriu, la Zlatna, în Grupa D a competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea a deschis scorul prin Andrei Ivan (29 – penalty), după ce tot el fusese faultat în careu de Marian Guţ.

Modesta CS Ocna Mureş a reuşit să egaleze în min. 48, prin Paul Cioargă (48), după o gafă de proporţii a lui Ivan Martic, care a luftat la 6 metri.

Universitatea mai trebuia să primească un penalty, în min. 15, când portarul Alexandru Cadar l-a faultat în careu pe Kovan Markovic. Şi gazdele puteau beneficia de un penalty, la intervenţia lui Sergiu Hanca asupra lui George Goronea (60).

În celelalte meciuri din grupă, jucate tot miercuri, FC Hermannstadt a învins-o pe CS Minaur Baia Mare cu 3-2, în deplasare, iar Chindia Târgovişte a remizat cu FC Argeş, 1-1.

Recomandări
  • S-a declanşat nebunia în vestiarul lui Ocna Mureş
  • Jucătorii echipei de Liga a 3-a au sărbătorit remiza cu Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și