Închide meniul

Chindia Târgovişte – Sepsi 1-2 | „Trebuia să am sânge pe față?” Paul Iacob a tunat la adresa lui Sebastian Colţescu: „Mi s-a umflat imediat ochiul!” + Emil Săndoi, nervos: „Cadou cum rar vezi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 23:17

Chindia Târgovişte – Sepsi 1-2 | „Trebuia să am sânge pe față? Paul Iacob a tunat la adresa lui Sebastian Colţescu: „Mi s-a umflat imediat ochiul! + Emil Săndoi, nervos: „Cadou cum rar vezi!

Paul Iacob a refuzat transferul la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Paul Iacob a tunat la adresa lui Sebastian Colţescu după Chindia Târgovişte – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2

În repriza secundă, la scorul de 2-0 pentru Sepsi, Branislav Ninaj l-a lovit cu braţul pe Paul Iacob, însă Sebastian Colţescu nu a acordat penalty. Mijlocaşul a răbufnit după fluierul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”S-a văzut pe reluări foarte bine, am fost făcut knockout. S-a văzut clar, am ieșit cu ochiul umflat. Se schimbă arbitrii, dar cine vine, nu ne acordă nimic. Trebuia să am sânge pe față? Mi s-a umflat imediat ochiul! Doar nu m-am lovit singur.

Dacă se poate, cei din studio sau presa, să facă, vă rog, un clasament al greșelilor de arbitri. Nu se poate la fiecare meci! Ok, e în Cupă, dar poate că am fi egalat dacă am fi primit acel penalty”, a răbufnit Paul Iacob.

Emil Săndoi, calm la finalul meciului

Vizibil iritat de faza penalty-ului, Emil Săndoi a avut un discurs ponderat la finalul meciului. Tehnicianul a anunţat că se gândeşte deja la confruntarea cu CFR Cluj din Liga 1.

„O primă repriză în care Sepsi a dominat. A fost un cadou cum rar vezi al doilea gol. Nu avem lotul pe care îl au ei. Am apelat la sistemul de rotaţie. Nu am văzut faza. Data trecută am protestat pentru că am văzut ce a transmis centralul asistentului. Sper ca sămbătă să nu se facă greşeli. Din ce punct de vedere suntem mai răi? Poate suntem o echipă incomodă”, a spus şi Emil Săndoi.

Reclamă

Cristiano Bergodi, cu gândul la semifinalele Cupei României

Cristiano Bergodi este deja cu gândul la semifinalele Cupei. Tehnicianul lui Sepsi este convins că va întâlni o echipă din Liga 1 în următoarea fază a competiţiei.

„În fotbal se întâmplă greşeli. Sunt mulţumit de cum a jucat echipa. Ne dă încredere pentru meciul următor din campionat. Era bucuros, la fel ca jucătorii. Trebuie să ne gândim la joc. Vedem în semifinale. Probabil vor rămâne toate echipele din Liga 1”, a transmis Cristiano Bergodi.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și