Închide meniul

Cristiano Bergodi, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua: „Nu ne vom prezenta ca victime!”

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 23:27

Reclamă
Cristiano Bergodi, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua: „Nu ne vom prezenta ca victime!

Cristiano Bergodi, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua

Cristiano Bergodi/ Hepta

Cristiano Bergodi este cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua. Antrenorul Rapidului s-a declarat nemulţumit de egalul înregistrat cu „militarii” în Cupa României, însă a mărturisit că echipa sa se va pregăti pentru duelul „de foc” de pe Arena Naţională, cu trupa lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a încurcat în Cupa României şi a remizat cu CSA Steaua, scor 0-0, într-un meci desfăşurat în Ghencea. Pentru giuleşteni urmează duelul cu FCSB, care va avea loc duminică, de la 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Cristiano Bergodi, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua

Cristiano Bergodi a analizat prestaţia echipei sale, din meciul cu CSA Steaua, şi a declarat că echipa sa ar fi trebuit să joace mult mai bine decât a făcut-o.

Acesta susţine că giuleştenii au avut ghinion, după accidentările lui Albion Rrahmani şi Claudiu Petrila, însă a garantat că echipa sa va fi una competitivă pe Arena Naţională, în derby-ul cu FCSB.

„Nu am făcut un meci reuşit. Trebuia să câştigăm, nu am jucat aşa bine cum trebuia să o facem. Eu nu vorbesc de jucători, mă bazez pe ei. Am un lot bun, vom vorbi după acest meci. Trebuie să jucăm mai bine.

Reclamă

Lipsesc Rrahmani şi Petrila, nu pot să mă gândesc ce va fi fără ei, mă gândesc doar la soluţii. Asta e, s-a întâmplat să se accidenteze, am avut ghinion, vom prezenta o echipă competitivă pe Arena Naţională, cu FCSB.

În seara asta, trebuia să câştigăm, cu tot respectul pentru CSA Steaua. Vom juca acasă cu CFR Cluj, în ultima etapă. Ei vor juca cu U Cluj, ne luptăm pentru primul loc.

E un derby, un meci foarte important, dar nu decisiv pentru campionat. E frumos să trăim un derby, mai sunt trei zile. Astăzi e păcat că nu am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Au jucat jucătorii care au jucat mai puţin, dar nu mă îngrijorez, vom avea o echipă competitivă, nu ne vom prezena ca victime. Cîrjan ţtie ce îi trebuie, am vorbit cu el, are tehnică bună, dar vine dintr-un mediu dificil, nu e uşor pentru un tânăr, trebuie să crească”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Anghel Iordănescu, reacţie clară după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid

Anghel Iordănescu a oferit o reacţie clară, după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid, în Cupa României. Fostul selecţioner a apreciat evoluţia „militarilor”, declarând faptul că jucătorii lui Daniel Opriţa au crezut în şansa lor.

Anghel Iordănescu a apreciat atmosfera creată în tribunele arenei din Ghencea. Fostul selecţioner a declarat că jucătorii de la CSA Steaua s-au ridicat la nivelul rivalilor de la Rapid, chiar dacă diferenţa dintre cele două echipe este una imensă.

„Cred că a fost un spectacol mai mult în tribune decât pe teren. Steaua a făcut o partidă bună, ridicându-se la nivelul adversarului, care din păcate astăzi nu a jucat atât de bine. Mi-a plăcut agresivitatea Stelei, devotamentul jucătorilor, au crezut în steaua lor.

Trebuie să recunosc că şi Rapidul a început meciul cu o formulă inedită, contează omogenitatea, faptul că jucătorii care au intrat pe teren nu au mai jucat de mult, şi se explică evoluţia Rapidului.

Dar repet, Steaua a făcut o partidă bună, dacă marca, prindea mai mult curaj şi mai multă încredere”, a declarat Anghel Iordănescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere Vezi toate știrile
Citește și