Închide meniul

Cristiano Bergodi, fericit după victoria lui Rapid de la Botoşani: „E bine că echipa e rea”

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2023, 23:31

Reclamă
Cristiano Bergodi, fericit după victoria lui Rapid de la Botoşani: „E bine că echipa e rea

Cristiano Bergodi, după Rapid - Poli Iaşi 3-2

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid / Hepta

Cristiano Bergodi este fericit după victoria lui Rapid de la Botoşani. Giuleştenii au câştigat cu 3-1 partida din grupele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Rapid au marcat Cristea, Iacob şi Pănoiu, în timp ce singurul gol al gazdelor a fost înscris de Casap.

Cristiano Bergodi, fericit după victoria lui Rapid de la Botoşani

Cristiano Bergodi a vorbit la finalul meciului de la Botoşani despre prestaţia jucătorilor săi. Antrenorul italian s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi a apreciat agresivitatea pozitivă a Rapidului:

„Am meritat această victorie, băieții au făcut un meci bun. Mă bucur pentru toți, am făcut primele 25 de minute foarte bune, am marcat.

În a doua repriză, uneori am riscat, portarul a apărat foarte bine. Sunt mulțumit, este o victorie foarte importantă.

Reclamă

Au fost contre între jucători, e normal. E bine că echipa e rea, în sensul bun al cuvântului. A fost agresivă, am jucat un fotbal plăcut”, a declarat Cristiano Bergodi, la digisport.ro.

De asemenea, Cristiano Bergodi a anunţat că trofeul Cupei României este unul dintre obiectivele giuleştenilor, mai ales că anul acesta, câştigătoarea competiţiei va merge în preliminariile Europa League şi nu în preliminariile Conference League, aşa cum s-a întâmplat la ultimele ediţii:

„În acest an, Cupa ne duce în Europa League, este important. Vom vedea, vom gândi mai încolo. Era foarte important să câștigăm la Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Acum avem un meci foarte important la Sibiu, cu Hermannstadt. Mă bucur, îi felicit pe băieți. Vom întâlni o echipă antrenată foarte bine, greu de învins. Dar suntem pe drumul cel bun, este încă o victorie”, a mai spus Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României! Anunţul lui Mihai Stoichiţă

Mihai Stoichiţă a declarat că lui Cristiano Bergodi îi place în România, şi nu va fi o problemă naturalizarea. Directorul tehnic de la FRF a declarat că tehnicianul de la Rapid ar putea fi o soluţie pentru echipa naţională, însă pe viitor, după o eventuală plecare a lui Edi Iordănescu.

De asemenea, Mihai Stoichiţă a declarat că nu va fi o problemă nici faptul că Bergodi este italian, deoarece orice antrenor, indiferent de origini, are şansa să ajungă la echipa naţională. „Tricolorii” au avut până în prezent un singur selecţioner străin, pe Christophe Daum.

„Îi place România, s-a adaptat şi îşi face meseria cu plăcere. Ştie la fel de bine fotbalul românesc ca orice antrenor de la noi. El nu mai este italian, este român. Naturalizare directă.

Naţionala României are soluţie la ora actuală. Orice antrenor bun poate fi o soluţie la echipa naţională. Cum să conteze că e italian Bergodi? Discuţia nu îşi mai are rostul.

Ar trebui să fim atât de civilizaţi să spunem că şi dacă e american, italian, are aceleaşi şanse de a fi selecţioner ca un român”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și