Închide meniul

CS Hunedoara – FCSB 3-5 | Ianis Stoica răsuflă uşurat după „remontada” gazdelor din liga a 3-a. „În fotbal orice e posibil, mă bucur că mi-am ajutat echipa!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2021, 23:55

CS Hunedoara – FCSB 3-5 | Ianis Stoica răsuflă uşurat după „remontada gazdelor din liga a 3-a. „În fotbal orice e posibil, mă bucur că mi-am ajutat echipa!

Ianis Stoica a ratat derby-ul FCSB - CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Hunedoara – FCSB 3-5. Prima reacţie a lui Ianis Stoica

Mă simt bine, mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa cu cele două goluri. Sunt bucuros de calificare. Ne-am deconcentrat foarte mult şi au reuşit să ne egaleze. În fotbal orice e posibil, numai în fotbal e posibil ca o echipă din liga a 3-a să egaleze una din Liga 1. Experienţa şi-a spus cuvântul până la final.

Mister îmi dă încredere. Pentru echipă cred că e un nou început şi cred că suntem pe drumul cel bun„, a declarat Ianis Stoica după CS Hunedoara – FCSB 3-5.

Reclamă

Atacantul roş-albaştrilor a vorbit şi despre atmosfera de vis de la Hunedoara. Aproximativ 8000 de oameni au fost prezenţi în tribună.

E foarte frumos să joci cu spectatori, e important să le oferim şi noi un fotbal de calitate, casă mai revină„, a mai spus Ianis Stoica.

Reclamă

CS Hunedoara – FCSB 3-5. Roş-albaştrii s-au calificat în optimile Cupei României

CS Hunedoara – FCSB 3-5. Jucătorii lui Edi Iordănescu au fost aproape să sufere o umilinţă incredibilă în 16-imile Cupei României. Roş-albaştrii au avut nevoie de prelungiri, în faţa unei echipe din liga a 3-a, pentru a obţine calificarea.

Nimic nu anunţa ceea ce avea să se întâmple la Hunedoara, în primul meci din istoria oraşului jucat în nocturnă. Ianis Stoica (19, 50) şi Oaidă (30) au marcat şi părea o victorie facilă obţinută de vicecampioana României. A urmat o „remontada” fabuloasă.

Antonio Vlad a redus din diferenţă, în minutul 59, după care a marcat şi Hergheligiu (71). A fost nebunie totală în minutul 84, când Simon a înscris o „bijuterie” de gol. A trimis meciul în prelungiri, în uralele fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză a prelungirilor, Musi (95) şi Vali Gheorghe (98) au înscris şi FCSB a reuşit să se impună cu 5-3. A obţinut, cu mari emoţii, calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii 13:25 Simona Halep – Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami. Simo, emoţii uriaşe înainte de revenire 13:22 Marcell Jacobs, campionul olimpic la 100 de metri, şi-a anunţat revenirea în competiţii: „Totul s-a schimbat în 5 luni!” 13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 18 mart., 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie