Închide meniul

CS Hunedoara – FCSB 3-5 | Meci nebun! Jucătorii lui Edi Iordănescu s-au chinuit cu o echipă din liga a 3-a. Au fost aproape de o ruşine istorică! S-au calificat, în prelungiri, în „optimile” Cupei României

Alexandru Ivan Publicat: 22 septembrie 2021, 23:00

Reclamă
CS Hunedoara – FCSB 3-5 | Meci nebun! Jucătorii lui Edi Iordănescu s-au chinuit cu o echipă din liga a 3-a. Au fost aproape de o ruşine istorică! S-au calificat, în prelungiri, în „optimile Cupei României

CS Hunedoara - FCSB

Captură Digi Sport

Nimic nu anunţa ceea ce avea să se întâmple la Hunedoara, în primul meci din istoria oraşului jucat în nocturnă. Ianis Stoica (19, 50) şi Oaidă (30) au marcat şi părea o victorie facilă obţinută de vicecampioana României. A urmat o „remontada” fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Vlad a redus din diferenţă, în minutul 59, după care a marcat şi Hergheligiu (71). A fost nebunie totală în minutul 84, când Simon a înscris o „bijuterie” de gol. A trimis meciul în prelungiri, în uralele fanilor.

În prima repriză a prelungirilor, Musi (95) şi Vali Gheorghe (98) au înscris şi FCSB a reuşit să se impună cu 5-3. A obţinut, cu mari emoţii, calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

CS Hunedoara – FCSB 3-5

Min 119: Ocazie uriaşă! Buş a ratat incredibil, după ce a rămas singur cu Straton. A trimis în bară!

Min 98GOOL FCSB! Un nou gol pentru echipa lui Edi Iordănescu. Valentin Gheorghe a înscris cu o execuţie de senzaţie, la care Lefter nu a putut interveni!

Reclamă
Reclamă 4

Min 95GOOL FCSB! Alexandru Musi a înscris cu o lovitură de cap! Portarul advers, care a făcut un meci senzaţional, a gafat de această dată.

Min 90: CS Hunedoara – FCSB 3-3. Uluitor. S-a intrat în prelungiri.

Min 84: GOOOL CS Hunedoara! Simon a șutat spectaculos de la 25 de metri, iar mingea s-a oprit aproape de vinclul porții lui Straton

Reclamă

Min 80: Ocazie mare pentru Hunedoara! Iacob a șutat în plasa laterală, dintr-o poziție bună

Min 78: Ocazie uriașă pentru Hunedoara! Oaidă a scos un balon chiar din fața liniei porții lui Straton

Min 71: GOOOL CS Hunedoara! Hergheligiu a marcat pentru gazde și a dus scorul la 2-3

Min 59: GOOOL CS Hunedoara! Antonio Vlad a readus echipa gazdă în meci, moment în care fanii au reaprins torțele pe stadionul din Hunedoara!

Min 50: GOOOL FCSB! Ianis Stoica a reuşit „dubla”, din centrarea lui Radunovic. Fiul lui Pompiliu Stoica a trimis o lovitură de cap la colţul lung, care l-a surprins pe portarul advers!

Min 31: GOOOL FCSB! Răzvan Oaidă a înscris cu o lovitură de cap imbatabilă care s-a oprit aproape de vinclu

Min 19: GOOOLLL FCSB! Ianis Stoica a înscris din apropiere, după ce portarul gazdelor a respins mingea în lateral! Tânărul de 18 ani a marcat de două ori şi în acest sezon al Ligii 1.

Min 6: Prima ocazie pentru FCSB! Ianis Stoica a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție bună, dintr-o centrare a lui Dumiter

Min 1: A început meciul

CS Hunedoara: Lefter – Vlad, Gomes, Fl. Iacob, Trășcan – Bradu, Giura, Simion, Hergheligiu – Arnăutu, L. Buș
Antrenor: Florin Maxim

FCSB: Straton – Haruț, Cristea, Miron, Radunovic – Șut, Oaidă, Olaru – Budescu, Dumiter, I. Stoica
Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Perianu, Musi, A. Cordea
Antrenor: Edi Iordănescu

Stadion: Michael Klein (Hunedoara – Hunedoara)
Arbitru: Vidican Rareș George

Hunedoara fierbe înaintea marelui meci cu FCSB

Hunedoara fierbe înaintea marelui duel cu FCSB, din 16-imile Cupei României. Fanii hunedoreni au făcut show pe stadion. Fanii celor de la CS Hunedoara au venit la stadion cu o zi înaintea marelui meci cu FCSB, au aprins torţe şi au cântat. „Bate în Cupă, Corvinul bate în Cupă!„, a fost scandarea preferată a fanilor.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, se teme mai mult de starea gazonului decât de atmosfera din tribune, care se anunţă una incendiară.

”Noi o să mergem la Hunedoara și o să jucăm la Hunedoara. Bine, nu știu ce va fi acolo. Pentru că iar, nocturnă mobilă, teren… Înțeleg că stadionul se prezintă deplorabil. Să dea Dumnezeu să nu fie așa!”, a spus Mihai Stoica pentru digisport.ro.

Darius Olaru vrea să câştige Cupa României

Darius Olaru revine în Ardeal, acolo unde s-a lansat în fotbalul mare. Mijlocaşul celor de la FCSB vrea să câştige şi Cupa României în acest sezon.

Mă încearcă nişte sentimente aparte, am crescut aproape, la Mediaş. Acolo mi-am încpeut cariera de fotbalist. Sper să ne facem jocul şi să trecem mai departe pentru că asta e cel mai important. Ştim că nivelul lor nu este acela, cred că vor promova în acest an pentru că au nişte jucători buni şi vrem să câştigăm meciul, pentru că vrem să câştigăm în Cupa României.

Vor fi destul de mulţi, ţin minte când jucam la Mediaş şi eram copil de mingi, când marca FCSB se bucura jumătate de stadion. Sperăm să profităm de această ocazie şi să le facem pe plac”, a spus Olaru pentru site-ul oficial al celor de la FCSB.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și