Închide meniul

CSA Steaua – Rapid 0-0. Derby-ul din Cupa României s-a încheiat nedecis. Jucătorii s-au încăierat în finalul jocului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 noiembrie 2023, 22:55

CSA Steaua – Rapid 0-0. Derby-ul din Cupa României s-a încheiat nedecis. Jucătorii s-au încăierat în finalul jocului

CSA Steaua - Rapid

Galeria celor de la CSA Steaua, în timpul meciului cu Rapid/ AntenaSport

CSA Steaua – Rapid s-a încheiat 0-0. Ziua de miercuri din etapa a doua a Cupei României a propus un cap de afiş extrem de interesant. Echipa lui Daniel Opriţa a primit vizita celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CSA Steaua şi Rapid din etapa a doua a grupelor Cupei României a fost transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

CSA Steaua – Rapid 0-0 LIVE TEXT

Min. 90+5: Fluier final! CSA Steaua – Rapid s-a încheiat 0-0

Min. 90+4: Fotbaliştii s-au încăierat şi s-au aruncat bucăţi de scaune pe teren!

Min. 90+1: Borja Valle a fost aproape de gol! Şutul său a fost respins în corner de Ionuţ Pop.

Reclamă

Min. 48: O nouă ocazie pentru CSA! Dobrescu a centrat foarte bine pentru Chipirliu, care nu a ajuns însă la minge.

Min. 22: CSA Steaua, aproape de gol! Şutul periculos al lui Robert Sierra s-a dus peste poartă!

Min. 1: A început partida!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start: 

Steaua: I. Pop – D. Maftei, Beța, Vîrtej, Ad. Ilie, M. Dobrescu – R. Sierra, Bărbulescu, Drăghici – Boiciuc, Chipirliu
Rezerve: H. Iancu – Buziuc, Enceanu, D. Matei, Raicu, Chunchukov, Wallace, Topuzov, C. Avram
Antrenor: Daniel Oprița

Rapid: Drăghia – Onea, I. Cristea, D. Grigore, Borza – Kait, Al. Albu – Papeau, Cîrjan, Pănoiu – Al. Stan
Rezerve: H. Moldovan – C. Săpunaru, P. Iacob, El Sawy, Oaidă, Braun, B. Valle, Al. Ioniță II, Funsho
Antrenor: Cristiano Bergodi

Echipa lui Cristiano Bergodi va avea parte de două meciuri tari în această săptămână. Mai întâi, rapidiştii vor merge în Ghencea, pentru meciul din Cupa României cu CSA Steaua, în timp ce duminică vor merge pe Arena Naţională, pentru meciul cu FCSB. Este de aşteptat ca la ambele partide tribunele să fie pline.

Giuleştenii au debutat cu dreptul în Cupa României, câştigând meciul de pe terenul celor de la FC Botoşani cu 3-1. De partea cealaltă, echipa lui Daniel Opriţa a pierdut disputa din prima etapă de pe teren propiu cu U Cluj, scor 1-3.

Ambele echipe vin după victorii în campionat. CSA Steaua a câştigat duelul de pe teren propriu cu Ceahlăul, scor 3-1, în timp ce Rapid s-a impus în faţa Universităţii Craiova cu 2-0 în meciul disputat în Giuleşti.

Clasament Grupa B:

Reclamă

Cristiano Bergodi o avertizează pe CSA Steaua, înaintea meciului din Cupa României

Antrenorul italian a prefaţat meciul cu CSA Steaua şi a avertizat trupa lui Daniel Opriţa că va veni în Ghencea pentru a obţine victoria. De asemenea, Bergodi a spus că încă nu se gândeşte la duelul cu FCSB din weekend şi că nu odihneşte jucător pentru meciul din Cupa României:

„E un meci de Cupă cu CSA Steaua. Apoi avem duminică meci cu FCSB. Va fi un meci cu suporteri. Cred că va fi multă lume în Ghencea.

E un teren impecabil. Am văzut și alte meciuri din Cupă, unde terenurile nu sunt așa de bine îngrijite. E normal că se joacă în Ghencea, unde a fost ca un teatru. E un loc important pentru fotbalul românesc.

Eu nu odihnesc jucătorii. Noi avem lot. Trebuie să țin toți jucătorii în priză. Eu nici nu mă gândesc la meciul cu FCSB. Trebuie să mergem să jucăm, iar jucătorii vor da totul”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre CSA Steaua şi Rapid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și