Închide meniul

Denis Ciobotariu, în scandal cu suporterii după Dinamo – Sepsi 2-3. Reacție uluitoare în timpul interviului! Ce au declarat Răzvan Patriche și Iulian Roșu după meci

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2022, 23:25

Denis Ciobotariu, în scandal cu suporterii după Dinamo – Sepsi 2-3. Reacție uluitoare în timpul interviului! Ce au declarat Răzvan Patriche și Iulian Roșu după meci

Denis Ciobotariu, în scandal cu suporterii după Dinamo - Sepsi 2-3

Denis Ciobotariu, la interviu / captură Orange Sport

  • Denis Ciobotariu, în scandal cu suporterii după Dinamo – Sepsi 2-3
  • Reacție uluitoare în timpul interviului

Denis Ciobotariu a fost în scandal cu suporterii după Dinamo – Sepsi 2-3. Fundașul a avut o reacție uluitoare la interviul de după meci. Iată ce au spus și Răzvan Patriche și Iulian Roșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Ciobotariu, fost jucător al lui Dinamo, a fost luat în colimator de fanii „câinilor”, care i-au reproșat că nu a câștigat nimic în carieră. Fundașul a replicat spunând că a cucerit trei campionate, cu CFR Cluj.

Denis Ciobotariu, în scandal cu suporterii după Dinamo – Sepsi 2-3

„Puteam să fim un pic mai pragmatic, Dinamo s-a luptat bine, dar echipa mai bună a învins. Nu a fost vorba de concentrare, știam că ne vor pune probleme, ne-am luat măsuri, cred că au avut două șuturi și două goluri. Eu sunt obișnuit. Și la Dinamo și la CFR Cluj am avut presiune. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe. (n.r. – se oprește din vorbit și țipă la fanii lui Dinamo) Trei campionate! Trei campionate!” (n.r. – revine la declarațiile de după meci) Cred că da, Dinamo au făcut o figură foarte frumoasă cu noi, le doresc să intre în Liga 1, vrem cât mai multe echipe cu suporteri. Sper să terminăm pe locul 1 în Cupa României”, a spus Denis Ciobotariu, conform digisport.ro. 

Reclamă

Iulian Roșu: „O să facem totul să fim în play-off!”

Mijlocașul dinamovist a anunțat că echipa lui Ovidiu Burcă va lupta pentru accederea în play-off în Liga 2.

„Cred că după ce s-a întâmplat în sezonul trecut, fanii se bucură la fiecare duel. Îmi pare rău, puteam să revenim, așa e în fotbal, Dinamo e pe drum ascendent, nu o să ne dăm bătuți. Când intri pe teren nu se mai simte diferența de ligă, noi suntem o echipă în formare, nu cred că a fost teamă, am făcut presiune destul de jos.

Reclamă

Le mulțumesc fanilor pentru suportul pe care ni l-au oferit. Nu cred că suferim, dacă ne uităm la ocazii, într-adevăr suferim la finalizare, dar cred că e un blocaj mental. Am jucat cu unele dintre cele mai bune echipe din România, care își doresc play-off-ul. Mulțumesc echipei! Golul din seara asta vrea să i-l dedic soției mele. Ne trage în jos începutul slab de campionat. Nu e problemă, nu ne vede nimeni sus. Vă promit că nu o să renunțăm. O să facem orice ca această echipă să prindă play-off-ul”, a spus și Iulian Roșu, după meci.

Răzvan Patriche: „Mereu este presiune la Dinamo!”

Patriche a transmis, la rândul său, că jucătorii lui Dinamo vor da totul ca să aducă fericirea în rândul suporterilor.

„Mulțumim că sunt alături de noi! Și la bine și la noi. Am făcut o primă repriză mai puțin bună, a doua repriză a fost altceva. Nu știu de ce am intrat așa. Mereu este presiune la Dinamo. Ar trebui să rămânem cu repriza a doua, ăsta e spiritul lui Dinamo, să ne luptăm și să dăm totul pe teren. Sperăm să ajungem în Liga 1. Sper să fie punctul de plecare, să înscriem la fiecare meci, noi am arătat mai bine de la meci la meci”, a spus și Răzvan Patriche.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”