Închide meniul

Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2024, 21:55

Reclamă
Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat

Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Hepta

Dorinel Munteanu a făcut o criză de nervi, după golul marcat de Corvinul, în finala Cupei României. Antrenorul de la Oţelul şi-a ieşit din minţi după ce echipa sa a fost egalat în duelul care se desfăşoară la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Oţelul şi Corvinul, din finala Cupei României, se desfăşoară pe arena celor de la Hermannstadt, şi este în format live text, pe AS.ro.

Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României

Oţelul a deschis scorul în minutul 27, Anes Rusevic reuşind să transforme impecabil o lovitură liberă. Camerele tv l-au surprins imediat pe Dorinel Munteanu, care gesticula nervos pe marginea terenului.

Marcatorul celor de la Oţelul a mers imediat să se bucure alături de Dorinel Munteanu, care în continuare era extrem de nervos. Antrenorul l-a împins pe sârb înapoi pe teren, dorind astfel ca jucătorii săi să nu-şi piardă concentrarea.

În minutul 39, Corvinul a reuşit să egaleze prin Marius Coman. Imediat după reuşita jucătorului lui Florin Maxim, camerele au fost din nou pe Dorinel Munteanu. Antrenorul nu s-a putut abţine şi a lovit cu piciorul banca de rezerve.

Reclamă
Reclamă 4

În repriza secundă, Oţelul a preluat conducerea pe tabelă, după ce Rusevic a reuşit „dubla” în minutul 58, transformând un penalty. După reuşita sârbului, Dorinel Munteanu a fost pe modelul „Anghel Iordănescu” şi a început să pupe cruciuliţele.

Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României

Dorinel Munteanu a făcut un anunţ categoric înainte de finala Cupei României, dintre Oţelul şi Corvinul Hunedoara. Antrenorul gălăţenilor a transmis că în ultimul act nu se întâlnesc surprizele competiţiei, ci cele mai în formă echipe. Acesta s-a declarat convins că duelul va fi unul „de foc” pentru echipa sa.

Trebuie să ținem cont că suntem în fața finalei (n.r. Cupei României). Atât echipa noastră, cât și adversarul (n.r. Corvinul) de mâine își dorește să facă un meci mare. Seriozitatea cu care s-a abordat fiecare partidă spune foarte mult.

Reclamă

Nu am beneficiat de pauză, pentru că duminica am jucat un meci de la 21:30 (n.r. se referă la Oțelul – FC Botoșani 2-0) și mâine avem finala.

(n.r. Ce șanse aveți să câștigați Cupa României?) Nu pot să ghicesc în stele despre ce se va întâmpla în jocul cu hunedorenii. Fiecare duel de pe teren va fi important. Va fi o finală atractivă, în mod cert. E competiția surprizelor. Vrem ca noi să fim surpriza, care ridică trofeul la final.

Corvinul e o combinație între experiență și elanul tineresc al jucătorilor.

Îmi lipsește acest trofeu pentru că nu l-am câștigat nici ca jucător, și nici ca antrenor. Vreau să aduc trofeul la Galați. Șansele sunt egale și ne dorim ca Oțelul să fie câștigătoare. O să mă gândesc la primul unsprezece cu care o să încep”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:07

Momentul critic în care Edi Iordănescu le-a promis celor din familia sa că îşi va da demisia după EURO 2024

12:00

VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian

11:55

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024

11:26

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

10:53

Andreea Dragoman, emoţii uriaşe înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sperăm să ne întoarcem cu medalia acasă”

10:26

4 atleţi s-au calificat la Jocurile Olimpice 2024! Team România a ajuns la 99 de sportivi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și