Închide meniul

Dorinel Munteanu, gata să o răpună pe FCSB în Cupa României: „Va fi capital, ne vom bate pentru fiecare metru de teren!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2022, 10:44

Dorinel Munteanu, gata să o răpună pe FCSB în Cupa României: „Va fi capital, ne vom bate pentru fiecare metru de teren!

Anunţul lui Dorinel Munteanu, după ce Oţelul a promovat în Liga 1

Dorinel Munteanu este antrenorul celor de la Oţelul Galaţi / Hepta

  • Oţelul Galaţi – FCSB, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ce a declarat Dorinel Munteanu la conferinţa de presă

Dorinel Munteanu a transmis un mesaj războinic şi a anunţat că este gata să o răpună pe FCSB în Cupa României. Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a anunţat că nu ia în calcul decât victoria în meciul care va fi în această seară, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a pierdut primul meci din Grupa B, 0-1 cu CS Mioveni. Nici FCSB nu a avut un start mai bun în această ediţie a Cupei României şi a obţinut doar o remiză cu UTA, scor 2-2.

Dorinel Munteanu, gata să o răpună pe FCSB în Cupa României

Dacă Mihai Pintilii va merge cu rezervele la Galaţi, Dorinel Munteanu asigură că va trimite pe teren cei mai buni jucători de care dispune.

Reclamă

De la bun început am spus că tratăm foarte serios Cupa României. Așa trebuie să facă o echipă profesionistă. Am pierdut primul joc, cel cu Mioveniul, jocul cu FCSB va fi, dacă pot să spun așa, capital. Numai o victorie poate să ne ajute să mai sperăm la ceva pe viitor, de la meciul cu Buzăul de acasă.

Voi trata meciul foarte serios, voi introduce cea mai bună garnitură pe care o am la dispoziție, nu menajez pe nimeni. Următorul meci, cel cu Baia Mare, va fi marți, iar băieții au timp de recuperare.

Reclamă

Bineînțeles că pentru mine play-off-ul este cel mai important, dar pentru play-off mai sunt șase meciuri de jucat. În Cupă, în meciul cu FCSB, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, dacă pot să spun așa, vom încerca să câștigăm dacă se poate. Dacă nu se poate concentrarea noastră rămâne exclusiv pentru play-off”, a spus Dorinel Munteanu într-o conferinţă de presă.

Mihai Stoica, pe modelul lui Dan Petrescu: „Suntem cea mai dezavantajată echipă”

Managerul general al roş-albaştrilor este nemulţumit de programările de care a avut parte FCSB. Consideră că rivalele din campionat au avut parte de mai multe avantaje. I-a dat exemplu pe cei de la Rapid.

Se fac avantaje deliberate unor echipe. Dumbrăvița e lângă Timișoara, du-te și joacă undeva pe lângă Timișoara.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e vina Rapidului, dar Rapid și-a jucat toate meciurile pe teren propriu, noi ne-am plimbat peste tot și ne vom mai plimba în continuare.

Suntem cea mai dezavantajată echipă, înainte de tragerea la sorți era CFR-ul și după noi, acum suntem noi, dar mai sunt și alte echipe dezavantajate.

Gândiți-vă la deplasările lungi, la cheltuieli, la deplasările cu autocarul, cum vom face acum, sunt multe lucruri de luat în calcul, despre care lumea nu vorbește„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Jucătorii antrenaţi de Mihai Pintilii, după demisia lui Nicolae Dică, au un program de foc. După meciul cu Oţelul vor juca două meciuri pe teren străin şi în campionat. FCSB are programate partidele cu FC U Craiova 1948 şi FC Botoşani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu