Închide meniul

Mihai Stoica, pe modelul lui Dan Petrescu: „Suntem cea mai dezavantajată echipă”. Ce l-a nemulţumit pe managerul general de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2022, 22:08

Mihai Stoica, pe modelul lui Dan Petrescu: „Suntem cea mai dezavantajată echipă. Ce l-a nemulţumit pe managerul general de la FCSB

Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unui meci al lui FCSB / Profimedia

  • Mihai Stoica, nemulţumit de programările lui FCSB
  • Ce a declarat managerul general al roş-albaştrilor

Mihai Stoica a avut un discurs pe modelul lui Dan Petrescu înaintea meciului Oţelul – FCSB, din Cupa României, care va fi joi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general al roş-albaştrilor este nemulţumit de programările de care a avut parte FCSB. Consideră că rivalele din campionat au avut parte de mai multe avantaje. I-a dat exemplu pe cei de la Rapid.

Mihai Stoica, pe modelul lui Dan Petrescu: „Suntem cea mai dezavantajată echipă”

Se fac avantaje deliberate unor echipe. Dumbrăvița e lângă Timișoara, du-te și joacă undeva pe lângă Timișoara.

Reclamă

Nu e vina Rapidului, dar Rapid și-a jucat toate meciurile pe teren propriu, noi ne-am plimbat peste tot și ne vom mai plimba în continuare.

Suntem cea mai dezavantajată echipă, înainte de tragerea la sorți era CFR-ul și după noi, acum suntem noi, dar mai sunt și alte echipe dezavantajate.

Reclamă

Gândiți-vă la deplasările lungi, la cheltuieli, la deplasările cu autocarul, cum vom face acum, sunt multe lucruri de luat în calcul, despre care lumea nu vorbește„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB a remizat, la Arad, în primul meci din faza grupelor Cupei României. A făcut 2-2 cu UTA. Roş-albaştrii sunt în faţa unei alte deplasări, la Galaţi. Vor juca în deplasare şi ultimul meci, cu FC Botoşani.

Jucătorii antrenaţi de Mihai Pintilii, după demisia lui Nicolae Dică, au un program de foc. După meciul cu Oţelul vor juca două meciuri pe teren străin şi în campionat. FCSB are programate partidele cu FC U Craiova 1948 şi FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno, marea absenţă de la FCSB în meciul cu FC U Craiova 1948

Andrea Compagno este marea absenţă de la FCSB în meciul cu FC U Craiova 1948. Atacantul venit pe 1.5 milioane de euro are o clauză în contract care îl împiedică să evolueze împotriva clubului de la care a ajuns la echipa lui Gigi Becali.

Gigi Becali a confirmat că există clauza de 100.000 de euro pe care nu are de gând să o plătească. „Da. Este aceea clauză de 100 de mii, dar nu doresc să i-o achit lui Mititelu, deci Compagno nu o să joace”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Absenţa lui Compagno este o pierdere mare pentru FCSB, mai ales dacă ţinem cont de evoluţia lui din derby-ul cu Rapid. Pe lângă golul de 2-0, acesta s-a luptat cu fundaşii giuleşteni pe toată durata meciului.

La finalul victoriei cu Rapid (3-1), chiar şi atacantul cotat la 900.000 de euro susţinea că FC U Craiova 1948 are un loc special în inima lui.

„E normal că va fi un meci special pentru mine. Au fost doi ani incredibili acolo. Dacă nu erau ei, eu nu eram aici. Craiova are un loc în inima mea toată viaţa. Dar acum sunt jucătorul Stelei şi trebuie să mergem acolo să câştigăm”, spunea Compagno, după meci.

Andrea Compagno a marcat 13 goluri în cele 21 de meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”