Închide meniul

„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 22:41

Reclamă
„E dureros! Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv

Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul - U Clu

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj. Căpitanul șepcilor roșii a vorbit la cald, după eliminarea din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Oțelul și U Cluj s-a încheiat cu scorul de 2-1, după un final în care dramatismul a atins cote alarmante. Partida de la Galați a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj

„E dureros! A fost dureros să pierdem și playoff-ul. După un astfel de meci ai sentimente contradictorii, multe emoții în cap. Asta e soarta noastră. Când trebuie să fii acolo, parcă nu ești. E frustrant! Mă.. mă dă înapoi.. Muncești mult, e greu.

Ăsta e fotbalul. Dacă ne uităm și în Champions.. City a avut mai multe ocazii și s-a calificat Real Madrid. Așa e, se permite jocul mai dur aici. Au fost multe faze, am fost pe linia porții, mi-a dat în picior, asta este.

M-a băgat în poartă la autogol, am împins-o și eu. Cred că a fost și henț. Vrem să jucăm mai mult cu mingea, dar avem de suferit.

Reclamă

Ne întoarcem aici duminică, asta e. Asta e viața.

Noi am vrut să jucăm fotbal, am avut ocazii. Ei au avut doar două faze fixe.. asta e. Suporterii noștri au fost extraordinari.

E greu să începi iar, să o iei din nou la anul.. să joci și să ajungi iar aici. Trebuie să fii 100% la antrenament, te rogi, dar asta e. Azi am jucat fotbal, se întâmplă să pierzi, nu ai ce face.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-a rămas bătaia în minte acum. Am fost cu gândul și la campionat și la Cupă. Acum va trebui să terminăm pe locul 7 și să ajungem în Europa.”, a spus, la primasport.ro.

Corvinul Hunedoara a scris istorie în Cupa României! Câți bani a câștigat echipa lui Florin Maxim, după calificarea în finală

Premiile din acest sezon de Cupa României s-au mărit, spre deosebire de anii precedenţi. Astfel, până în acest moment, Corvinul Hunedoara a câştigat 133.000 de euro. Suma s-ar putea mări, dacă echipa din Liga a 2-a ar câştiga marele trofeu. În acest context, ar ajunge la un câştig de 363.000 de euro.

În cazul în care va pierde finala, Corvinul Hunedoara va mai câştiga suma de 10.000 de euro. Ardelenii se vor duela în ultimul act al competiţiei cu învingătoarea dintre U Cluj şi Oţelul.

În drumul către finală, Corvinul Hunedoara le-a eliminat pe rând pe Hiul Petroşani, Csikszereda, CFR Cluj şi Voluntari, câştigând de asemenea şi grupa în care s-au duelat cu Progresul Pecica, Sepsi şi Chindia.

Premiile încasată până acum de Corvinul Hunedoara, în Cupa României:

  • 4000 de euro, după ce a eliminat-o pe Jiul Petroşani, în turul al treilea;
  • 8000 de euro, după ce a câştigat play-off-ul cu Csikszereda;
  • 36.000 pentru cele trei victorii obţinute în grupele Cupei;
  • 25.000 pentru victoria categorică obţinută în duelul cu CFR Cluj, din sferturi;
  • 50.000 de euro pentru victoria cu Voluntari, din semifinale.

Corvinul Hunedoara ar putea deveni a cincea echipă de Liga a 2-a, din istoria României, care triumfă în Cupa României. Prima care a reuşit asta a fost Metalul Reşiţa, în 1954, şi ulterior au urmat Arieşul Turda (1961), Chimia Râmnicu Vâlcea (1973) şi Rapid (1965).

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și