Închide meniul

Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 23:57

Reclamă
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României

Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României

Jucătorii de la Corvinul Hunedoara, la finalul partidei cu Voluntari/ Facebook Corvinul Hunedoara

S-au efectuat calculele şi s-a aflat câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României. Echipa din Liga a 2-a a produs marea surpriză a ediţiei din acest sezon şi şi-a trecut în cont şi o sumă considerabilă de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul Hunedoara a eliminat-o pe Voluntari în semifinale, pentru a obţine biletele pentru ultimul act al Cupei României, de la Sibiu. Trupa lui Florin Maxim s-a impus clar, cu 3-1, în faţa ilfovenilor.

Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României

Premiile din acest sezon de Cupa României s-au mărit, spre deosebire de anii precedenţi. Astfel, până în acest moment, Corvinul Hunedoara a câştigat 133.000 de euro. Suma s-ar putea mări, dacă echipa din Liga a 2-a ar câştiga marele trofeu. În acest context, ar ajunge la un câştig de 363.000 de euro.

În cazul în care va pierde finala, Corvinul Hunedoara va mai câştiga suma de 10.000 de euro. Ardelenii se vor duela în ultimul act al competiţiei cu învingătoarea dintre U Cluj şi Oţelul.

În drumul către finală, Corvinul Hunedoara le-a eliminat pe rând pe Hiul Petroşani, Csikszereda, CFR Cluj şi Voluntari, câştigând de asemenea şi grupa în care s-au duelat cu Progresul Pecica, Sepsi şi Chindia.

Reclamă

Premiile încasată până acum de Corvinul Hunedoara, în Cupa României:

Corvinul Hunedoara ar putea deveni a cincea echipă de Liga a 2-a, din istoria României, care triumfă în Cupa României. Prima care a reuşit asta a fost Metalul Reşiţa, în 1954, şi ulterior au urmat Arieşul Turda (1961), Chimia Râmnicu Vâlcea (1973) şi Rapid (1965).

„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României

Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! Antrenorul echipei din Hunedoara are încredere totală în jucătorii săi, după victoria din semifinale.

Reclamă 4 / 0/3

”Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieții au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieții își dădeau seama în ce moment se află. Și-au atins obiectivele prin muncă.

Noi suntem o echipă care a promovat din Liga 3 în Liga 2. Ei sunt jucători legitimați la FC Voluntari. Să dea Dumnezeu să marcăm și în finală. În fotbal se poate întâmpla orice. Nu s-a mai ținut cont la noi de fundaș lateral.

Ne-am meritat locul în finală. Mai avem o lună. E important pentru mine și pentru jucători. Mai avem de jucat într-o finală. Finalele nu se joacă, se câștigă!”, a declarat Florin Maxim, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și