Închide meniul

Edi Iordănescu vrea să câștige Cupa României: „O vom trata foarte serios!” Ce spune antrenorul FCSB-ului despre duelul cu FC Voluntari

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 21:21

Edi Iordănescu vrea să câștige Cupa României: „O vom trata foarte serios! Ce spune antrenorul FCSB-ului despre duelul cu FC Voluntari

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la insistenţele lui Gigi Becali

Facebook FCSB

Edi Iordănescu vrea să câștige Cupa României

FCSB o va întâlni pe FC Voluntari pe stadionul „Anghel Iordănescu”, arena care îi poartă numele tatălui antrenorului roș-albaștrilor. Edi Iordănescu se așteaptă la un duel de foc cu ilfovenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mie mi-a purtat noroc de fiecare dată când am fost acolo (n.r. – pe stadionul din Voluntari). De când s-a numit așa (n.r. “Anghel Iordănescu”), am câștigat și sper să nu facem excepție de data asta. Însă suntem foarte conștienți că întâlnim o echipă care traversează o perioadă extraordinară în campionat, au câștigat ultimele cinci meciuri.

Au un antrenor foarte bun, echilibrat, cu experiență. Au un grup de jucători cu state vechi în Liga 1 și nu numai. Ne așteptăm la un joc foarte disputat.

Pentru noi este importantă Cupa și cu siguranță că o vom trata foarte serios. Până atunci, sunt jocurile de campionat și faptul că nu ne permitem pași greșiți atrage o doză importantă de presiune. Sperăm să gestionăm situația așa cum trebuie, să revină băieții de la loturile naționale și să adunăm puncte în clasament”, a declarat Edi Iordănescu.

FCSB merge ceas cu Edi Iordănescu! Victorie lejeră în faţa Astrei

FCSB merge ceas cu Edi Iordănescu pe banca tehnică! După rezultatele bune din campionat, astăzi a venit şi o victorie lejeră în faţa Astrei, într-un meci amical. Antrenorul a oferit şansa şi unor juniori să joace în prima echipă a vicecampioanei.

Reclamă

Edi Iordănescu îi duce pe roş-albaştri din victorie în victorie. Dacă în campionat FCSB are 21 de puncte şi a urcat pe locul 3, vicecampioana merge ceas şi în amicale.

Vicecampioana s-a impus cu 2-0 în partida amicală disputată împotriva celor de la Astra Giurgiu. Golurile roș-albaștrilor au fost înscrise de Florin Tănase (3) și Răzvan Oaidă (48). Florin Tănase a marcat din careu, după o centrare excelentă a lui Ovidiu Popescu, în timp ce Oaidă a înscris din afara careului.

Edward Iordănescu a folosit următoarea formulă de echipă: Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Ov. Popescu – Oaidă, Olaru, Tănase – Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă. Au mai intrat, în a doua parte a partidei, Andrei Miron, Paulo Vinicius și Ștefan Moraru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu vrea să câștige Cupa României
  • Ce spune antrenorul FCSB-ului despre duelul cu FC Voluntari

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și