Închide meniul

Eduard Radaslavescu, făcut praf de Basarab Panduru după UTA Arad – FCSB 2-2: „Te dai mai mare decât eşti!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2022, 14:26

Eduard Radaslavescu, făcut praf de Basarab Panduru după UTA Arad – FCSB 2-2: „Te dai mai mare decât eşti!

Eduard Radaslavescu și Adrian Șut, după UTA - FCSB 2-2

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Eduard Radaslavescu a fost făcut praf de Basarab Panduru după UTA Arad – FCSB 2-2. Fostul internaţional este de părere că tânărul fotbalist nu mai respectă nicio regulă, aşa cum făcea la Farul Constanţa, clubul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că cea mai mare realizare la Farul e că sunt reguli. La Farul sunt reguli, ştii când vii acolo, ce trebuie să mănănci, ce trebuie să facem, cum trebuie să facem.

Eduard Radaslavescu, făcut praf după UTA Arad – FCSB 2-2

(n.r. – Şi la alte echipe nu sunt reguli?) Nu! Nu ascultă! Nu ascultă jucătorul. De ce când pleacă în altă parte jucătorul e altul? De ce Radaslavescu la el (n.r. – la Gică Hagi) face ceva şi aici (n.r. – la FCSB) vine şi face altceva?

L-ai văzut pe Radaslavescu cu jambierele lăsate jos la Farul vreodată? Acolo ştia că sunt reguli, acolo nu mişcai. Şi jambierele, ba da, că ai plecat dintr-un sistem cu reguli şi nu mai urmezi regulile. Cât respecţi regulile, te antrenezi bine, e normal să joci şi slab. E simplu. Tu nu accepţi că jucătorul joacă slab atunci când nu se antrenează bine, când nu face ce trebuie.

La Farul sunt reguli clare, le respecţi, iar când ai plecat laşi jambierele jos, te dai mai mare decât eşti. Nu că nu joacă (n.r. – la FCSB), dar parcă vezi că s-a eliberat de ceva. Parcă ai impresia că l-a ţinut cineva. Asta era dorinţa lui de fapt <<Să fiu cum vreau, eu aşa sunt, aşa vreau să fac>>”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Basarab Panduru a răbufnit după UTA Arad – FCSB 2-2

Basarab Panduru a răbufnit după UTA – FCSB 2-2. Fostul mijlocaș al Stelei susține că jocul a început abia în minutul 84 și îi acuză pe jucătorii eliminați de Adrian Cojocaru, Bouhenna, Radunovic, Popescu și Chindriș.

”E incredibil că meciul a început abia din minutul 84. E ceva de film, de poveste, de mult n-am mai văzut pe toţi adunaţi aşa la un loc. Toţi întreabă `ce am făcut` că `n-am facut nimic`, dar a aplaudat. Aia mi se pare… adică ai galben, aplauzi şi după `ce am făcut?`.

Uite-l şi pe Chindriş, aplaudă şi după `ce am făcut?`. `Nu ai făcut nimic…`. Pfai de capul meu… ceva de…

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre Radunovic) Vreau să văd fotbal, să bat, să câştig, dar mă uit ce minut e. Cu Voluntari are un jucător lângă el, dă-i lui mingea, să fugă el, iar tu rămâi în spate. Probabil că dacă principiul ăsta era discutat atunci (n.r. cu Voluntari), nu mai era discutat acum.

(n.r. despre Octavian Popescu) Păi şi pentru ce face aici (n.r. reacţia nervoasă după primul galben), cred că era de galben şi dacă nu îi dădea galben. Jucătorii trebuie să se potolească, nu Cojocaru. Dacă poate să dea (n.r. galbene), ce să facă, să nu dea?”, a spus Panduru, la orangesport.ro.

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2 și l-a desființat pe arbitrul Adrian Cojocaru. Managerul general al vicecampioanei a avut un mesaj dur.

„Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca dl Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR.

P.S. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Min 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și