Închide meniul

Basarab Panduru a răbufnit după UTA – FCSB 2-2 și a râs de jucătorii eliminați! ”E ceva de film, de poveste”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 octombrie 2022, 8:27

Basarab Panduru a răbufnit după UTA – FCSB 2-2 și a râs de jucătorii eliminați! ”E ceva de film, de poveste”

Basarab Panduru a răbufnit după UTA - FCSB 2-2 și a râs de jucătorii eliminați

Adrian Cojocaru a eliminat 4 jucători în UTA - FCSB 2-2 / Facebook FCSB

Basarab Panduru a răbufnit după UTA – FCSB 2-2. Fostul mijlocaș al Stelei susține că jocul a început abia în minutul 84 și îi acuză pe jucătorii eliminați de Adrian Cojocaru, Bouhenna, Radunovic, Popescu și Chindriș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E incredibil că meciul a început abia din minutul 84. E ceva de film, de poveste, de mult n-am mai văzut pe toţi adunaţi aşa la un loc. Toţi întreabă `ce am făcut` că `n-am facut nimic`, dar a aplaudat. Aia mi se pare… adică ai galben, aplauzi şi după `ce am făcut?`.

Basarab Panduru a răbufnit după UTA – FCSB 2-2

Uite-l şi pe Chindriş, aplaudă şi după `ce am făcut?`. `Nu ai făcut nimic…`. Pfai de capul meu… ceva de…

(n.r. despre Radunovic) Vreau să văd fotbal, să bat, să câştig, dar mă uit ce minut e. Cu Voluntari are un jucător lângă el, dă-i lui mingea, să fugă el, iar tu rămâi în spate. Probabil că dacă principiul ăsta era discutat atunci (n.r. cu Voluntari), nu mai era discutat acum.

(n.r. despre Octavian Popescu) Păi şi pentru ce face aici (n.r. reacţia nervoasă după primul galben), cred că era de galben şi dacă nu îi dădea galben. Jucătorii trebuie să se potolească, nu Cojocaru. Dacă poate să dea (n.r. galbene), ce să facă, să nu dea?”, a spus Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2 și l-a desființat pe arbitrul Adrian Cojocaru. Managerul general al vicecampioanei a avut un mesaj dur.

Mihai Stoica a amintit și de alte partide ale FCSB-ului în care Adrian Cojocaru a luat decizii controversate. Managerul general al roș-albaștrilor e foc și pară după remiza de la Arad.

„Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca dl Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Reclamă 4 / 0/3

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR.

P.S. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Min 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

FCSB a încheiat meciul cu UTA în 8 oameni

În final a „plouat” cu cartonașe roșii. Mai întâi Bouhenna a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul Adrian Cojocaru. Apoi, Chindriș a fost sancționat cu aceeași unitate de măsură pentru același gest. Radunovic a văzut și el al doilea galben pentru proteste. Nu a terminat meciul în teren nici Octavian Popescu, eliminat pentru un fault la mijlocul terenului.

UTA a egalat la ultima fază a meciului, prin Virgiliu Postolachi, imediat după ce Cojocaru a arătat cartonașele roșii.

Recomandări
  • UTA – FCSB 2-2
  • Adrian Cojocaru a eliminat 4 jucători

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și