Închide meniul

Elias Charalambous și-a felicitat jucătorii după FC Bihor – FCSB 0-2: „Mă bucur că au luat partida în serios”

Alex Ioniță Publicat: 27 septembrie 2023, 23:12

Reclamă
Elias Charalambous și-a felicitat jucătorii după FC Bihor – FCSB 0-2: Mă bucur că au luat partida în serios”

Elias Charalambous și-a felicitat jucătorii după FC Bihor - FCSB 0-2

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / As.ro

Elias Charalambous și-a felicitat jucătorii după FC Bihor – FCSB 0-2. Tehnicianul vicecampioanei a vorbit despre victoria din prima partidă, pentru echipa pe care o pregătește, a noului sezon de Cupa României

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României s-a impus la Oradea cu scorul de 2-0, grație golurilor marcate de David Miculescu și Siyabonga Ngezana. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous și-a felicitat jucătorii după FC Bihor – FCSB 0-2. Ce a spus antrenorul despre atmosfera de la Oradea

Antrenorul „roș-albaștrilor” a ținut să își laude jucătorii după victoria obținută în prima etapă a noului sezon de Cupa României. Elias Charalambous a ținut să menționeze faptul că este mulțumit pentru că elevii săi au luat în serios meciul de la Oradea. De asemenea, a ținut să laude și oamenii din tribune, care au cumpărat toate biletele pentru meci și au creat o atmosferă de senzație, pentru o echipă de Liga a 3-a.

„Vreau să îmi felicit jucătorii, mă bucur că au luat partida în serios. Sunt foarte fericit că am avut o astfel de atmosferă la meci, mereu spun că în România este o atmosferă specială. Suntem obișnuiți să jucăm cu o astfel de atmosferă. Nu ne-am așteptat la o asemenea atmosferă totuși, când întâlnești o echipă mai mică nu te aștepți la așa ceva.

Cupa e foarte importantă pentru noi, dar trebuie să luăm totul pas cu pas și să dezvoltăm o mentalitate puternică”, a spus Elias Charalambous  la digisport.ro.

Reclamă

Pentru vicecampioana României, în cadrul Cupei României, urmează duelul cu Oțelul Galați, de pe data de 1 noiembrie. Partida se va juca pe terenul echipei pregătite de Dorinel Munteanu. Duelul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe As.ro.

De cealaltă parte, cei de la FC Bihor se vor duela cu Dinamo, pe teren propriu, tot pe data de 1 noiembrie.

David Miculescu: „Ne dorim să câștigăm campionatul”

De asemenea, David Miculescu a vorbit și el despre partida de la Oradea. Marcatorul primului gol pentru vicecampioana României a menționat faptul că echipa s-a motivat și pentru această partidă, chiar dacă adversarul a fost unul modest. Totodată, atacantul vicecampioanei a ținut să amintească faptul că jucătorii pregătiți de Elias Charalambous își doresc să câștige titlul de campioană în Liga 1, după mai mulți ani în care echipa lui Gigi Becali a ratat la limită această performanță.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un public foarte frumos, aproape plin stadionul. Un meci pe care l-am luat în serios, știm cum sunt meciurile de Cupă. Suntem bucuroși pentru că am reușit să câștigăm astăzi. Am început foarte bine acest sezon, avem două meciuri foarte importante, iar apoi pauza echipei naționale. Ne dorim de când am început sezonul să câștigăm campionatul”, a spus și David Miculescu, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și