Închide meniul

„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!

Alex Ioniță Publicat: 17 aprilie 2024, 22:07

Reclamă
„Finalele se câștigă! Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!

Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României

Carlo Ancelotti și Florin Maxim / Facebook Corvinul Hunedoara

Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! Antrenorul echipei din Hunedoara are încredere totală în jucătorii săi, după victoria din semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miercuri seară, Corvinul și-a obținut poziția în ultimul act al cupei după 3-1 cu FC Voluntari. Meciul de pe stadionul „Michael Klein” a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României

După meciul cu Voluntari, Florin Maxim a dezvăluit că jucătorii săi au meritat să se califice în finala Cupei.

De asemenea, tehnicianul echipei din Liga a 2-a a spus că vrea ca echipa sa să se lupte pentru câștigarea trofeului și nu se mulțumește doar cu o prezență în finală.

”Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieții au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieții își dădeau seama în ce moment se află. Și-au atins obiectivele prin muncă.

Reclamă

Noi suntem o echipă care a promovat din Liga 3 în Liga 2. Ei sunt jucători legitimați la FC Voluntari. Să dea Dumnezeu să marcăm și în finală. În fotbal se poate întâmpla orice. Nu s-a mai ținut cont la noi de fundaș lateral.

Ne-am meritat locul în finală. Mai avem o lună. E important pentru mine și pentru jucători. Mai avem de jucat într-o finală. Finalele nu se joacă, se câștigă!”, a declarat Florin Maxim, la digisport.ro.

Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff

Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Echipa din Liga a 2-a a reușit o performanță uriașă, însă calificarea echipei de sub furnale, în finala Cupei, nu este o veste bună pentru primele 6 din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă nu are drept de promovare în Liga 1, Corvinul Hunedoara poate juca în Cupele Europene. Singura formație din Cupă care nu putea să joace în Europa era FC Voluntari, din cauza faptului că oficialii nu au obținut licența.

În situația în care ilfovenii reușeau să ridice trofeul, locul 3 din playoff-ul Ligii 1 ar fi dus la calificarea în premilimariile UEFA Europa League, în timp ce poziția a 4-a ar fi dus la barajul pentru cupele europene.

Astfel, vestea calificării hunedorenilor vine ca o veste proastă pentru echipele din playoff, care se luptă pentru poziția a 2-a și a 3-a.

Pentru calificarea în preliminariile UEFA Europa League se vor lupa acum Corvinul, U Cluj și Oțelul Galați. De menționat este faptul că formația care va câștiga Cupa va intra în primul tur al calificărilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și