Închide meniul

Fiul lui Alexandru Tudor a debutat la FCSB! Vlad Tudor, introdus de Mihai Pintilii la pauza meciului cu Oţelul, din Cupa României

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 22:31 / Actualizat: 11 noiembrie 2022, 12:54

Fiul lui Alexandru Tudor a debutat la FCSB! Vlad Tudor, introdus de Mihai Pintilii la pauza meciului cu Oţelul, din Cupa României

Fiul lui Alexandru Tudor a debutat la FCSB

Alexandru Tudor şi Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Fiul lui Alexandru Tudor, Vlad, a debutat la FCSB! Tânărul jucător a fost trimis în teren de Mihai Pintilii, la pauza meciului de Cupa României, contra celor de la Oţelul Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Tudor are 19 ani, şi a fost promovat în această vară la echipa mare a FCSB-ului, din postura de golgheter la formaţia secundă, care activează în Liga a 3-a. Gigi Becali a fost impresionat de calităţile tânărului atacant, fiind şi în strânsă relaţie cu tatăl său, fostul arbitru, Alexandru Tudor.

Fiul lui Alexadru Tudor, Vlad, a debutat la FCSB

Vlad Tudor l-a înlocuit pe Bogdan Rusu, imediat după pauza meciului din Cupa României. Mihai Pintilii l-a preferat pe tânărul atacant, după ce Rusu a prestat un joc modest în prima repriză.

Pe lângă introducerea lui Vlad Tudor, tehnicianul interimar de la FCSB a mai efectuat alte două schimbări la pauză. Mihai Pintilii i-a mai înlocuit pe Alexandru Pantea, jucătorul proaspăt convocat de Edi Iordănescu la naţională, şi pe Marco Dulca. În locul lor au fost introduşi Valentin Creţu şi Alexandru Musi.

După prima repriză, FCSB este la egalitate cu Oţelul, în duelul din etapa a doua a grupelor Cupei României. Meciul a fost lipsit de prea multe faze de poartă, Mihai Pintilii mizând pe rezerve pentru duelul cu trupa lui Dorinel Munteanu. Eduard Radaslavescu şi David Miculescu au ameninţat poarta formaţiei de liga secundă, însă fără rezultat pe tabelă.

Reclamă

Transferul spectaculos făcut de Gigi Becali la FCSB. L-a adus pe fiul lui Alexandru Tudor

Gigi Becali a făcut un transfer spectaculos la FCSB, aducându-l pe fiul lui Alexandru Tudor. Patronul roş-albaştrilor are încredere în abilităţil tânărului jucător, care a fost golgheter pentru echipa secundă a clubului bucureştean.

Vlad, fiul lui Alexandru Tudor, a marcat în meciul disputat de FCSB II cu CS Dinamo. Tânărul de 19 ani a înscris golul de 3-1 în partida cu roş-albii.

Gigi Becali a dezvăluit că l-a transferat pe fiul lui Alexandru Tudor. Fostul arbitru, retras din activitate în urmă cu câţiva ani, este un apropiat al patronului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera speră să obţină o sumă consistentă de bani de pe urma tânărului fotbalist, în ciuda faptului că nu l-a urmărit evoluând. Este convins, totodată, că rugăciunile tatălui său, Alexandru Tudor, vor da roade.

„Eu i-am spus să îl aducă. E cel mai apropiat prieten al meu, e frate-frate cu mine. E mai aproape poate şi decât Meme. Adu copilu aici, să ne rugăm să fie copilul tare. Să ajungă fotbalist mare şi să luăm bani pe el. Valoarea lui nu o cunosc, dar cunosc rugăciunea lui taică-su”, a spus Becali, la Pro Arena.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și