Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit înaintea meciului din Cupa României: „Fiecare trebuie să aibă o şansă. Noi nu avem şanse”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 noiembrie 2023, 11:50

Gică Hagi a răbufnit înaintea meciului din Cupa României: „Fiecare trebuie să aibă o şansă. Noi nu avem şanse

Gică Hagi, mesaj pentru tricolori înainte de România - Elveţia

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi a răbufnit înaintea meciului din Cupa României. Farul Constanţa va juca joi pe terenul celor de la Gloria Buzău. Campioana României este nevoită să joace toate meciurile din această competiţie în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru îl nemulţumeşte pe Gică Hagi, care s-a plâns de formatul introdus sezonul trecut în Cupa României. Fiind campioană sezonul trecut, Farul este nevoită să joace toate meciurile din grupele Cupei României în deplasare.

Gică Hagi a răbufnit înaintea meciului din Cupa României

Farul Constanţa va juca joi la Buzău, în etapa a doua din grupele Cupei României, meci pe care trebuie să îl câştige neapărat pentru a păstra speranţe la calificare în fazele eliminatorii. Campioana din Liga 1 va juca din nou în deplasare, lucru de neînţeles pentru antrenorul echipei de la malul mării.

În primul meci, Farul a pierdut pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 0-2. După meciul de la Buzău, Farul va juca în ultima etapă pe stadionul Ion Oblemenco, cu Universitatea Craiova:

„Nu vreau să intru în polemică, Cupa României, cum era înainte, acum multe lucruri s-au schimbat în fotbal. Multe s-au schimbat, sunt multe. Dar nu am cum. Când Gică Popescu dă o declarație, sunt 100% de acord cu el.

Reclamă

Cred eu că trebuie să fiu cu el. E greu să înțelegi. 6 echipe, 3 joacă undeva, 3 se duc în altă parte. Noi, care suntem campioană, jucăm 3 meciuri afară, că am fost campioni, dar nu e de înțeles.

Cupa, eu știu înainte, se juca, se trăgea la sorți, se juca în deplasare sau acasă, fiecare avea câte o șansă. Fiecare trebuie să aibă o șansă. Noi nu avem șanse. Când joci toate meciurile afară, nu e șansă”, a declarat Gică Hagi, potrivit fanatik.ro.

Gică Hagi, surpriză uriaşă din partea clubului Galatasaray!

Gică Hagi a avut parte de o surpriză uriaşă din partea clubului Galatasaray. Hagi, care a scris istorie pentru Galata, a fost vizitat de cei de la Galatasaray TV.

Reclamă 4 / 0/3

„Regele” a primit din partea clubului turc un tricou al Galatei, semnat de jucători, şi o plachetă care i-a fost înmânată cu ocazia centenarului Republicii Turce.

„Astăzi am primit, la Academia Hagi, vizita lui Galatasaray TV, ocazie de a rememora multe din momentele speciale petrecute la echipa ‘Cim Bom-Bom’.

Mulțumesc Galatasaray pentru tricoul semnat de jucători și placheta oferită cu ocazia centenarului Republicii Turce.

Mult succes în campionat și Champions League”, a transmis Gică Hagi pe conturile de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și