Închide meniul

Gigi Becali, euforic după FC Bihor – FCSB 0-2. Ce jucători l-au impresionat pe patron, după meciul de la Oradea

Alex Ioniță Publicat: 27 septembrie 2023, 23:45

Reclamă
Gigi Becali, euforic după FC Bihor – FCSB 0-2. Ce jucători l-au impresionat pe patron, după meciul de la Oradea

Titular surpriză la FCSB. Are 16 ani şi este noua "perlă" a lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali, euforic după FC Bihor – FCSB 0-2. Patronul vicecampioanei a vorbit despre evoluția jucătorilor săi, din duelul de la Oradea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a învins-o pe FC Bihor, în deplasare, cu scorul de 2-0. Partida a contat pentru prima etapă a Grupei C a noului sezon de Cupa României. Meciul a fost LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali, euforic după FC Bihor – FCSB 0-2. Djokovic și Ganea, lăudați de latifundiar

După meciul dintre FC Bihor și FCSB, Gigi Becali a vorbit despre prestația echipei sale. Latifundiarul din Pipera a fost impresionat de Damjan Djokovic și de Cristi Ganea. Acesta consideră că cei doi au avut un joc per total bun și a lăudat experiența fundașului pe care l-a adus pentru a-i face concurență lui Risto Radunovic.

„Din jucătorii noștri? Gogescu… Prima dată când l-am văzut. Nu m-a impresionat, dar nu a greșit. Djokovic mi-a plăcut astăzi. Nu am ce să spun. Nu am vreun jucător.

Mi-a plăcut foarte mult Ganea. Se vede, are experiență, nu pierde mingea deloc. Și e primul lui meci. E ce mă așteptam Ganea. Din ce în ce mai bun va fi. Prea era lejer la Radunovic! Nu avea niciun fel de emoție. Acum, o să vedem”, a spus Gigi Becali, la primasport.ro.

Reclamă

Pentru echipa patronată de către latifundiarul din Pipera urmează duelul cu U Cluj, din cadrul etapei cu numărul 11 din Liga 1. Meciul se va juca pe Arena Națională, pe data de 2 octombrie, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe As.ro.

Elias Charalambous și-a felicitat jucătorii după FC Bihor – FCSB 0-2. Ce a spus antrenorul despre atmosfera de la Oradea

Antrenorul „roș-albaștrilor” a ținut să își laude jucătorii după victoria obținută în prima etapă a noului sezon de Cupa României. Elias Charalambous a ținut să menționeze faptul că este mulțumit pentru că elevii săi au luat în serios meciul de la Oradea. De asemenea, a ținut să laude și oamenii din tribune, care au cumpărat toate biletele pentru meci și au creat o atmosferă de senzație, pentru o echipă de Liga a 3-a.

„Vreau să îmi felicit jucătorii, mă bucur că au luat partida în serios. Sunt foarte fericit că am avut o astfel de atmosferă la meci, mereu spun că în România este o atmosferă specială. Suntem obișnuiți să jucăm cu o astfel de atmosferă. Nu ne-am așteptat la o asemenea atmosferă totuși, când întâlnești o echipă mai mică nu te aștepți la așa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Cupa e foarte importantă pentru noi, dar trebuie să luăm totul pas cu pas și să dezvoltăm o mentalitate puternică”, a spus Elias Charalambous la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și