Închide meniul

Hakim Abdallah s-a accidentat grav şi a început să plângă pe teren! Probleme uriaşe pentru atacantul lui Dinamo

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2024, 19:35

Reclamă
Hakim Abdallah s-a accidentat grav şi a început să plângă pe teren! Probleme uriaşe pentru atacantul lui Dinamo

Hakim Abdallah s-a accidentat grav în meciul FC Voluntari - Dinamo, din Cupa României. Imagini teribile cu atacantul "câinilor"

Hakim Abdallah, în timp ce primea îngrijiri medicale / Captură Digi Sport

Hakim Abdallah s-a accidentat grav în meciul FC Voluntari – Dinamo, din Cupa României, şi a început să plângă pe teren. Atacantul francez a trecut prin clipe grele pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdallah a căzut în urma unei intervenţii a lui Andreș, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Vlad Baban a intervenit abia în momentul în care l-a auzit pe fotbalistul lui Kopic că urlă de durere.

Hakim Abdallah s-a accidentat grav şi a început să plângă pe teren

Vârful de 26 de ani a căzut pe umăr şi a avut nevoie urgentă de intervenţia medicilor. Aceştia au făcut imediat semn spre banca de rezerve şi au cerut schimbare.

Imaginile au fost cu atât mai îngrijorătoare cu cât Hakim Abdallah a ieşit în lacrimi de pe teren. S-a ţinut de mână în drumul spre ambulanţă. Accidentarea a părut a fi una extrem de gravă.

Reclamă
Reclamă

Sunt probleme pentru Zeljko Kopic, care riscă să îşi piardă pentru o lungă perioadă unul dintre cei mai în formă jucători. Abdallah a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive în primele 7 etape din Liga 1. I-a atras atenţia chiar şi patronului rivalilor de la FCSB.

Alb-roşiii au deschis scorul la scurt timp după ce Abdallah a părăsit terenul. În minutul 24, Cătălin Cîrjan a înscris pentru „câini” în meciul cu FC Voluntari din Cupa României.

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la Dinamo

Becali a recunoscut că îl doreşte pe Hakim Abdallah, atacantul lui Dinamo. În vârstă de 26 de ani, Abdallah e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 450.000 de euro.

Reclamă

Eu vreau să văd dacă pleacă Olaru prima dată. Să văd cum joacă Tănase în locul lui. Mai revine şi Tavi Popescu. Altfel, nu are rost să vorbesc acum. Îmi trebuie un atacant, că Tănase ar juca în locul lui Olaru, iar Miculescu nu e atacant.

Din campionat n-am pe cine să aduc. Mie îmi place Abdallah, de la Dinamo. Eu vreau un atacant foarte puternic. FCSB nu stă într-un jucător. Dacă pleacă, atunci să plece”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Abdallah are 14 prezenţe în naţionala statului Madagascar, pentru care a marcat un gol. El a evoluat şi pentru naţionalele U19 şi U16 ale Franţei. Pentru naţionala U19 a Franţei a marcat un gol.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu! Victorie categorică la Flushing Meadows

20:53

FC Voluntari – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au calificat în grupele Cupei României. Cătălin Cîrjan a marcat unicul gol al partidei.

20:22

Câţi bani va câştiga Gabriela Ruse după victoria de senzaţie cu Barbora Krejcikova de la US Open 2024! Cu cine va juca în turul 3

20:13

Gabriela Ruse, prima reacţie după ce a produs marea surpriză la US Open: „Doamne, nu îmi vine să cred!”. Cine i-a purtat noroc

19:57

Gabriela Ruse, victoria carierei la US Open! Românca s-a calificat în turul 3 după ce a învins campioana de la Wimbledon

18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și