Închide meniul

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la Dinamo dacă pleacă Darius Olaru: „Mie el îmi place”!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2024, 21:15

Reclamă
Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la Dinamo dacă pleacă Darius Olaru: „Mie el îmi place!

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la Dinamo dacă pleacă Darius Olaru: "Mie el îmi place"!

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la Dinamo dacă pleacă Darius Olaru. Patronul roş-albaştrilor a precizat că mutarea depinde de transferul lui Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali îl doreşte pe Hakim Abdallah, atacantul lui Dinamo. În vârstă de 26 de ani, Abdallah e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 450.000 de euro.

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la Dinamo dacă pleacă Darius Olaru: „Mie el îmi place”!

Eu vreau să văd dacă pleacă Olaru prima dată. Să văd cum joacă Tănase în locul lui. Mai revine şi Tavi Popescu. Altfel, nu are rost să vorbesc acum. Îmi trebuie un atacant, că Tănase ar juca în locul lui Olaru, iar Miculescu nu e atacant.

Din campionat n-am pe cine să aduc. Mie îmi place Abdallah, de la Dinamo. Eu vreau un atacant foarte puternic. FCSB nu stă într-un jucător. Dacă pleacă, atunci să plece”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

În acest sezon de Liga 1, Hakim Abdallah are 2 goluri şi 2 pase de gol în 5 meciuri în care a evoluat pentru Dinamo. Abdallah are 14 prezenţe în naţionala statului Madagascar, pentru care a marcat un gol. El a evoluat şi pentru naţionalele U19 şi U16 ale Franţei. Pentru naţionala U19 a Franţei a marcat un gol.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a anunţat că Darius Olaru are oferte!

Gigi Becali anunţa că Darius Olaru are oferte. Patronul FCSB-ului preciza că transferul se poate face după dubla cu LASK Linz din play-off-ul Europa League.

Am oferte pe Olaru, Europa, Rusia. Cu şase milioane îl dau, am cerut opt, dar îl dau cu şase. (N.r. După meciul cu LASK Linz) După! Eu am vrut să-l ţin, dar nu pot să-i fac rău băiatului. Cu Coman ne calificam, dar m-am gândit că ia 2 milioane salariu”, declara Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Becali l-ar dori, potrivit gsp.ro, dacă va pleca Darius Olaru, şi pe Daniel Mândroiu, un mijlocaş ofensiv de 25 de ani. Mândroiu este liber de contract după ce s-a despărţit de Lincoln City, echipă din Liga 3 din Anglia.

Reclamă

Mândroiu s-a născut la Dublin, din tată român şi mamă irlandeză. În sezonul, Mândroiu a marcat 8 goluri pentru Lincoln City şi a dat şi şase pase decisive. În cariera sa, Mândroiu a mai jucat la St. Kevins Boys (Irlanda), Brighton U18, Brighton U23 (Anglia), Bohemians (Irlanda) și Shamrock Rovers (Irlanda).

Helmut Duckadam ştie cum poate fi făcut uitat Darius Olaru la FCSB: „El ar putea să îl înlocuiască!”

Helmut Duckadam ştie cine îl poate face uitat pe Darius Olaru la FCSB. „Eroul de la Sevilla” a pronunţat numele jucătorului care este pregătit să facă pasul cel mare şi să preia banderola de căpitan la campioana României.

Duckadam are încredere că Adrian Şut este capabil să strângă jucătorii din vestiar în jurul său. Mijlocaşul de 25 de ani ar putea să ocupe şi postul din teren al lui Olaru.

După ce l-a vândut pe Florinel Coman cu 5 milioane de euro, Gigi Becali ar putea încasa o sumă similară şi pe Darius Olaru. În 2020 a fost adus cu 600.000 de euro de la Gaz Metan Mediaş.

(n.r. despre plecarea lui Olaru) Cum este şi pierderea lui Coman. S-a văzut. Coman, care era un lider, trăgea echipa după el. Şi Olaru va fi o pierdere. Sunt alte strategii la FCSB. Cu siguranţă pentru a câştiga campionatul va fi foarte greu.

Nu ştiu dacă poate mai mult. Vom vedea. De aici trebuia să plece la o echipă bună. Trebuia să joace titular la naţionala pentru că aşa putea să ajungă la un fotbal mare.

Cred că următorul jucător care ar putea să-l inlocuiască pe Olaru este Şut. Joaca de ani buni la FCSB. Este un jucător matur”, a declarat Helmuth Duckadam pentru orangesport.ro.

 

 

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

23:03

Jordan Chiles s-a prăbuşit emoţional după ce i-a fost luată medalia de bronz: „La durerea mare se adaugă și atacurile rasiste”

22:59

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

1 FotoMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie 2 UPDATETatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Trei persoane au fost arestate 3 CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League 4 Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid 5 Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor 6 Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”
Citește și