Închide meniul

Imaginile durerii lui Adi Mutu, după dezastrul suferit în Corvinul – CFR Cluj 4-0! Cum a fost surprins la finalul meciului

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2024, 21:45

Reclamă
Imaginile durerii lui Adi Mutu, după dezastrul suferit în Corvinul – CFR Cluj 4-0! Cum a fost surprins la finalul meciului

Imaginile durerii lui Adi Mutu, după dezastrul suferit în Corvinul - CFR Cluj 4-0

Adi Mutu în timpul meciului cu Corvinul / Captură Digi Sport

Au apărut imaginile durerii lui Adi Mutu, după dezastrul suferit în Corvinul – CFR Cluj, scor 4-0, din sferturile de finală ale Cupei României. „Briliantul” a fost eliminat din competiţie de o divizionară secundă, după un meci de coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Adi Mutu nici nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă. La ultima fază, gazdele au marcat golul care a semnat cea mai grea înfrângere din cariera de antrenor a „Briliantului”.

Imaginile durerii lui Adi Mutu, după dezastrul suferit în Corvinul – CFR Cluj 4-0

Mutu a jucat cu titularii de drept, dar a pierdut fără drept de apel. După fluierul final al arbitrului, antrenorul CFR-ului a fost surprins în timp ce era devastat pe bancă.

Reclamă

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Adrian Mutu a trăit umilinţa carierei în Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0

Adi Mutu a suferit o umilinţă incredibilă. La scurt timp după ce a anunţat că echipa sa nu mai are şanse la titlu, iar singurul obiectiv pe care îl mai are este câştigarea Cupei României, Adrian Mutu a avut parte de o seară de coşmar la Hunedoara.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a pierdut fără drept de apel partida din sferturile Cupei României. Corvinul Hunedoara s-a calificat în semifinale, după ce s-a impus cu 4-0.

Formaţie din Liga 2, fără drept de promovare în prima ligă, Corvinul Hunedoara este pe locul 3 în eşalonul secund, în timp ce formaţia din Gruia se află pe locul 3 în Liga 1.

Diferenţa de divizie nu a existat însă în meciul de marţi seară, de pe stadionul Michael Klein. Corvinul a dat un adevărat recital în faţa echipei lui Adrian Mutu, care a trăit, cel mai probabil, umilinţa carierei de antrenor.

Din postura de antrenor, Adrian Mutu a mai trăit un moment asemănător sezonul trecut, atunci când se afla pe banca celor de la Rapid. În play-off-ul sezonului trecut, la Ovidiu, Farul Constanţa s-a impus cu 7-2 în faţa giuleştenilor. În ciuda scorului uriaş, Farul avea să câştige titlul, în timp ce Corvinul Hunedoara este o formaţie de ligă secundă fără drept de promovare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și