Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău, prima reacţie după ce a calificat-o pe U Cluj în semifinalele Cupei României: „Vrem să jucăm finala!”

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2023, 21:54

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău, prima reacţie după ce a calificat-o pe U Cluj în semifinalele Cupei României: „Vrem să jucăm finala!

Ioan Ovidiu Sabău, reacţie după ce a calificat-o pe U Cluj în semifinalele Cupei României

Ioan Ovidiu Sabău / Captură Youtube

Ioan Ovidiu Sabău a oferit prima reacţie, după ce a calificat-o pe U Cluj în semifinalele Cupei României. Antrenorul „şepcilor roşii” are ambiţii mari, şi vrea să-şi ducă echipa până în ultimul act al competiţiei, după victoria cu Hermannstadt, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj şi Hermannstadt s-au duelat în sferturile Cupei României. Clujenii s-au impus cu 2-1, după ce au revenit de la scorul de 1-0 pentru trupa lui Marius Măldărăşanu.

Ioan Ovidiu Sabău, reacţie după ce a calificat-o pe U Cluj în semifinalele Cupei României

Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat bucuros după victoria cu Hermannstadt, şi a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorii săi. De asemenea, după succesul cu sibienii lui Marius Măldărăşanu, Sabău a declarat că vrea să-şi ducă echipa până în ultimul act al Cupei României.

„Cred că am jucat bine, de aceea am reușit să revenim. Am avut posesie, am jucat repede. În a doua repriză am făcut niște schimbări. Am reușit să egalăm. I-am recuperat pe Nistor, Thiam, Filip și sper să nu avem accidentați după acest meci. Jucătorii au fost foarte inspirați și au avut încredere că pot întoarce rezultatul.

Noi credem, vrem să jucăm în finală. Este obiectivul oricărei echipe care ajunge până aici. Pentru mine este foarte important, la fel și pentru jucători, suporteri. E mai ușor pentru mine să-i motivez. Ne bucurăm cât trebuie, dar vrem să pregătim următorul meci din campionat”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, conform digisport.ro.

Reclamă

Câştigătoarea Cupei României, în Europa League. Decizia luată de UEFA, începând cu sezonul 2024-2025

Câştigătoarea Cupei României va merge în Europa League, începând cu sezonul european 2024-2025. Astfel, cine va pune mâna pe trofeu în stagiunea viitoare, 2023-2024, va lăsa UEFA Conference League şi va ajunge în a doua competiţie inter-cluburi.

Astfel, miza devine una importantă pentru echipa care va cuceri trofeul. Clubul va ajunge în primul tur preliminar al Europa League. Dacă va fi eliminată, reprezentanta noastră va merge în turul doi preliminar al UEFA Conference League.

Pentru a avea dreptul ca deţinătoarea Cupei României să meargă în Europa League, trebuie să ne clasăm între primele 33 de ţări în clasamentul EUFA.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, România e pe 25, cu 20.500 de puncte şi poate fi depăşită doar de Polonia. Leşii au o reprezentantă în sferturile Conference League. Lech Poznan se va duela cu Fiorentina pentru un loc în semifinale.

Cele 32 de cluburi care ajung în grupele Europa League primesc automat 3.63 milioane de euro. Pentru o victorie în grupe, echipele câştigă 630.000 de euro, iar pentru un egal pun mâna pe 210.000 de euro. Câştigătoarea grupei primeşte 1.1 milioane de euro, iar ocupanta locului 2, 550.000 de euro.

UTA, prima echipă calificată în semifinalele Cupei României

UTA Arad a învins marţi, pe teren propriu, FC U Craiova 1948, scor 1-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României.

După un început de meci în care suporterii arădeni i-au adus un omagiu fostului finanţator al clubului, Nicolae Bara, arbitrul Horaţiu Feşnic a fost nevoit să oprească partida în minutul 3, pentru ca fumul provocat de torţele suporterilor să se împrăştie. Postolachi a înscis unicul gol al întâlnirii, în minutul 16, iar UTA Arad s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Joi vor avea loc ultimele două sferturi de finală: Sepsi – CS Mioveni (ora 18.00) şi CFR Cluj – FC Argeş (ora 21.00).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și