Închide meniul
VIDEO

Juan Bauza, gest ostentativ faţă de Marius Croitoru! „Magicianul” lui Adrian Mititelu de la FC U Craiova 1948 şi-a ieşit din minţi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2022, 14:00

Juan Bauza, gest ostentativ faţă de Marius Croitoru! „Magicianul lui Adrian Mititelu de la FC U Craiova 1948 şi-a ieşit din minţi

Dorinel Munteanu exclude varianta naturalizării lui Juan Bauza

Juan Bauza, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Facebook FC U Craiova 1948

Juan Bauza a făcut un gest ostentativ faţă de Marius Croitoru, după ce a fost schimbat în Ripensia Timișoara – FC U Craiova 1948 0-4, meci din play-off-ul Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia antrenorului nu i-a picat bine, astfel că „magicianul” lui Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi şi a recurs la un gest incredibil de sfidare.

Juan Bauza, gest ostentativ faţă de Marius Croitoru

În minutul 67, după ce a fost schimbat, Juan Bauza s-a enervat şi a aruncat cu apărătoarele înspre Marius Croitoru. Tehnicianul nu a avut nicio reacţie şi a privit momentul impasabil de pe bancă.

Juan Bauza şi-a ieşit din minţi
Juan Bauza şi-a ieşit din minţi

VEZI AICI VIDEO CU GESTUL OSTENTATIV AL LUI JUAN BAUZA (MINUTUL 9:40)

Cotat la 350.00 de euro, Juan Bauza a bifat 6 meciuri pentru FC U Craiova 1948 în acest sezon, reuşind să ofere 2 pase decisive.

Reclamă

Adrian Mititelu l-a anunţat pe Gigi Becali că Juan Bauza nu va ajunge la FCSB

Adrian Mititelu l-a anunţat pe Gigi Becali că Juan Bauza nu va ajunge la FCSB. Mijlocaşul sud-american are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro, dar finanţatorul roş-albaştrilor s-a lăudat că-l va cumpăra cu un milion de euro.

”Bauza nu va pleca niciodată la FCSB. E un jucător pe care îl doresc echipe din afară care pot plăti bani mai mulți decât FCSB. Bauza nu pleacă mai devreme de vara anului viitor, să închidem discuția. Domnul Becali nu are în lot acum un fotbalist de valoarea lui Bauza.

Am primit întrebări de la cluburi serioase pentru Bauza, din țările arabe, sper să vină și din Europa. Eu am avut o discuție cu el și i-am spus că dacă vine ofertă bună îi dăm drumul vara viitoare. Domnul Becali mi-ar da și două milioane, dar nu mă interesează pe mine.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mi-a transmis, dar sunt convins că așa e. El, când a spus de un milion, a spus ca să vadă cum reacționez eu. El nu se va transfera la FCSB pentru că are cota mult mai mare. El, dacă e sănătos, va fi un transfer foarte important pentru fotbalul românesc”, a spus Mititelu, citat de digisport.ro.

Juan Bauza, la ora adevărului: „Ai accepta o ofertă de la FCSB?”

Juan Bauza s-a aflat la ora adevărului, după meciul pierdut de echipa sa, FC U Craiova 1948, în fața lui FC Voluntari, scor 0-1.

Mijlocașul argentinian al oltenilor, în vârstă de 26 de ani, a fost întrebat dacă în viitor ar accepta o ofertă din partea FCSB-ului.

„Mă simt bine la FCU. (N.r. – Ce spui despre clauza de 8 milioane de euro?) E cam mare. (N.r. – Ai accepta o ofertă din țară sau din străinătate?) Dacă ar fi bună pentru mine și pentru club, de ce nu? (N.r. – Chiar și FCSB?) FCSB sau oricare altă echipă”, a spus Juan Bauza, după FC Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și