Închide meniul

Lovitură pentru CFR Cluj, după victoria categorică din Cupa României! Vedeta echipei s-a accidentat: „Aici e problema!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2023, 23:41

Lovitură pentru CFR Cluj, după victoria categorică din Cupa României! Vedeta echipei s-a accidentat: „Aici e problema!

Lovitură pentru CFR Cluj, după victoria categorică din Cupa României

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci/ Profimedia

CFR Cluj a primit o lovitură, după victoria clară din Cupa României. În partida cu Alexandria, vedeta echipei, Ermal Krasniqi, s-a accidentat. Cristi Balaj s-a declarat îngrijorat, la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a debutat cu dreptul în grupele Cupei României. Clujenii au învins-o pe CSM Alexandria cu scorul de 3-1, graţie golurilor marcate de Fica, Muhar şi Camora.

Lovitură pentru CFR Cluj, după victoria categorică din Cupa României

Cristi Balaj a declarat că CFR Cluj are o problemă, în ciuda victoriei categorice cu Alexandria. Ermal Krasniqi s-a accidentat, preşedintele clujenilor dezvăluind că mijlocaşul kosovar a suferit o leziune.

Balaj a mai oferit declaraţii şi despre formatul Cupei României, despre care oamenii de fotbal au păreri împărţite. Fostul central a declarat că formatul nou avantajează doar echipele mici.

„Era de așteptat, am întâlnit o echipă frumoasă, un arbitraj bun. Rezultatul era previzibil.

Reclamă

Aici este supărarea (n.r. – accidentarea lui Ermal Krasniqi), la meciurile de genul acesta, îți doreșăi să ai jucătorii sănătoși. Oboseala a cauzat acea accidentare. Cred că e o leziune.

Pentru echipele care sunt din orașe cu spectatori, este bine (n.r. – noul format al Cupei României). Este bine, fotbalul trebuie promovat. Pentru noi este mai greu. Jucăm din 3 în trei zile. Am prins asta și anul trecut. Este dificil.

Obiectvul este câștigarea campionatului și a Cupei României. Astăzi au evoluat jucători care nu au fost folosiți în campionat. Meciul de la Rapid l-am terminat în trei jucători under în teren”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj, anunț despre Yevhen Konoplyanka, vedeta celor de la CFR Cluj

Cristi Bala a făcut un anunț despre Yevhen Konoplyanka, vedeta celor de la CFR Cluj, Oficialul din Gruia a vorbit despre situația ucraineanului, jucător care a adunat doar 23 de minute pentru fosta campioană a României.

Cristi Balaj a dezvăluit faptul că atacantul din Ucraina nu a mai jucat pentru CFR Cluj din cauza unor probleme medicale. Ultima partidă în care Konoplyanka a fost utilizat de către ardeleni a fost pe data de 21 august, împotriva rivalei U Cluj.

De atunci, ucraineanul a fost rezervă neutilizată în 3 meciuri consecutive, iar la partida din ultima etapă, pierdută cu scorul de 1-3 pe terenul lui Rapid, acesta nu a făcut parte din lotul lui Andrea Mandorlini. Acum, Cristi Balaj a venit cu explicații:

Konoplyanka nu a fost în lot cu Rapid pentru că a avut anumite probleme medicale. S-a decis să facă recuperarea. La fotbal jucătorii se mai și accidentează. Încă este la noi”, a spus președintele echipei din Gruia, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Mesaj după 1-1 cu Voluntari 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și