Închide meniul

Cristi Balaj, anunț despre Yevhen Konoplyanka, vedeta celor de la CFR Cluj. De ce nu a mai jucat atacantul ucrainean

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 septembrie 2023, 18:02

Cristi Balaj, anunț despre Yevhen Konoplyanka, vedeta celor de la CFR Cluj. De ce nu a mai jucat atacantul ucrainean

Cristi Balaj a luat atitudine după ce presa din Kosovo a anunţat transferul de 5 milioane de euro al lui Krasniqi

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj, anunț despre Yevhen Konoplyanka, vedeta celor de la CFR Cluj, Oficialul din Gruia a vorbit despre situația ucraineanului, jucător care a adunat doar 23 de minute pentru fosta campioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Konoplyanka a ajuns la CFR Cluj în perioada de mercato din această vară, din postura de jucător liber de contract. Chiar dacă a reprezentat o lovitură de imagine importantă dată de către „feroviari”, acesta nu a mai jucat de peste o lună pentru echipa lui Andrea Mandorlini.

Cristi Balaj, anunț despre Yevhen Konoplyanka, vedeta celor de la CFR Cluj. Jucătorul ar avea probleme medicale

Cristi Balaj a dezvăluit faptul că atacantul din Ucraina nu a mai jucat pentru CFR Cluj din cauza unor probleme medicale. Ultima partidă în care Konoplyanka a fost utilizat de către ardeleni a fost pe data de 21 august, împotriva rivalei U Cluj.

De atunci, ucraineanul a fost rezervă neutilizată în 3 meciuri consecutive, iar la partida din ultima etapă, pierdută cu scorul de 1-3 pe terenul lui Rapid, acesta nu a făcut parte din lotul lui Andrea Mandorlini. Acum, Cristi Balaj a venit cu explicații:

„Konoplyanka nu a fost în lot cu Rapid pentru că a avut anumite probleme medicale. S-a decis să facă recuperarea. La fotbal jucătorii se mai și accidentează. Încă este la noi”, a spus președintele echipei din Gruia, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

În cariera sa, vedeta celor de la CFR Cluj a mai jucat pentru: Dnipro, Sevilla, Schalke, Șahtior și Cracovia. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2015, atunci când valora suma de 25 de milioane de euro. În momentul de față este cotat la 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cristi Balaj l-a apărat pe Istvan Kovacs, după faza controversată din CFR Cluj – Petrolul

În urmă cu ceva timp, Cristi Balaj a sărit în apărarea lui Istvan Kovacs care nu a dictat o lovitură de la 11 metri pentru „lupii galbeni”, în CFR Cluj – Petrolul 1-0

„Dacă se întâmplă ceva foarte clar la această fază, este jucarea mingii de către portar. După asta apare un contact întâmplător, pentru că fotbalul se joacă în mișcare. Vedem atacantul care îşi lasă vârful picioarelor, ceea ce înseamnă că el nu mai are intenţia să păşească. Nici nu îşi doreşte acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care un atacant târăşte vârful picioarelor pe sol, este clar că îşi doreşte să cadă. Să vă uitaţi la vârful picioarelor lui.

De ce nu a mers la VAR? În momentul în care arbitrul din camera VAR sesizează că atacantul forţează şi îşi târăşte vârful picioarelor pe sol, este clar. Mesajul pentru arbitru este că atacantul îşi doreşte să cadă. El refuză să încerce să păşească”, a declarat Cristi Balaj pentru primasport.ro despre faza din minutul 32.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și