Închide meniul

Lovitură pentru Universitatea Craiova! Alexandru Mitriţă s-a accidentat, chiar înaintea derby-ului cu FCSB

Viviana Moraru Publicat: 4 aprilie 2024, 22:20

Reclamă
Lovitură pentru Universitatea Craiova! Alexandru Mitriţă s-a accidentat, chiar înaintea derby-ului cu FCSB

Lovitură pentru Universitatea Craiova | Alexandru Mitriţă s-a accidentat, chiar înaintea derby-ului cu FCSB

Alexandru Mitriţă s-a accidentat în Universitatea Craiova - Oţelul/ Colah capturi Digi Sport

Universitatea Craiova a primit o lovitură, după ce Alexandru Mitriţă s-a accidentat înaintea derby-ului cu FCSB. Mijlocaşul oltenilor „s-a rupt” în duelul cu Oţelul, din sferturile Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul celor de la FCSB, pentru duelul din etapa a 3-a de play-off. Se anunţă un meci încins pe Arena Naţională, între primele două echipe clasate. Partida se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Lovitură pentru Universitatea Craiova | Alexandru Mitriţă s-a accidentat, chiar înaintea derby-ului cu FCSB

În minutul 102 al partidei cu Oţelul, Alexandru Mitriţă a încercat să recupereze balonul, însă a fost lovit de Joao Lameira. Mijlocaşul s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos în afara terenului pentru a primi îngrijiri.

Două minute mai târziu, acesta a revenit pe teren, însă nu a rezistat prea mult. În minutul 105, Mitriţă a încercat să facă un sprint către poarta celor de la Oţelul, însă s-a prăbuşit din nou pe teren şi a primit îngrijiri.

La pauză, acesta a fost înlocuit de Elvir Koljic şi a fost surprins pe banca de rezerve. Mitriţă părea a fi în mari dureri, după cele 100 de minute de joc din partida cu Oţelul.

Reclamă

Rămâne de văzut dacă Alexandru Mitriţă se va recupera, până la derby-ul cu FCSB, de duminică. Mijlocaşul a fost cel mai important jucător al oltenilor, în acest sezon, având cifre de senzaţie. Mitriţă a marcat 13 goluri şi a oferit 11 pase decisive, în cele 33 de meciuri bifate.

Universitatea Craiova a ratat calificarea în semifinalele Cupei României. Oţelul s-a impus cu 1-0 pe „Ion Oblemenco” şi a prins ultimul bilet pentru semifinale, acolo unde se va duela cu U Cluj.

Gigi Becali l-a comparat pe Alexandru Mitriţă cu Florinel Coman

Gigi Becali a oferit un verdict despre Florinel Coman după victoria cu Farul. După ce roș-albaștrii au obținut 3 puncte importante în lupta pentru titlu, patronul acestora a ținut să facă o serie de declarații, pentru a „clarifica anumite amănunte”.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, latifundiarul a surprins pe toată lumea și a spus că s-a bucurat pentru că Florinel nu a jucat bine la echipa națională și că nu a atras atenția altor cluburi, care i-ar fi putut achita cauza. De asemenea, Gigi a făcut și o comparație între vedeta sa și Mitriță și a dezvăluit că se teme de jucătorul celor de la Universitatea Craiova.

„Pe cuvânt că nu ştiu nimic! Eu m-am bucurat că nu a jucat bine Coman la echipa naţională ca să nu îl cumpere, să nu plătească cineva clauza. Nu mai pot să îi schimb clauza. Dar să joace… vreau să intru în Liga Campionilor, după poate să plece. Fără Coman suntem ce e Craiova fără Mitriţă.

Mitriţă e fotbalist, îmi e frică de el! Coman poate e puţin mai eficient decât el. Mitriţă e fotbalist, mare fotbalist. Nu înţeleg de ce nu îl ia la echipa naţională. Am înţeles că Edi nu e duşmănos şi că nu ţine râcă.

Nu îmi convine să nu fie convocat Florinel, e pentru bucuria lui. Niciodată în locul lui Coman nu poate juca cineva titular în partea aia. Treaba lui Edi, el a calificat naţionala. Orice face, face bine”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și