Închide meniul

Mesajul lui Albion Rrahmani pentru jucătorii de la Rapid, înainte de meciul cu CSA Steaua

Alex Ioniță Publicat: 31 octombrie 2023, 19:59

Reclamă
Mesajul lui Albion Rrahmani pentru jucătorii de la Rapid, înainte de meciul cu CSA Steaua

„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia

Albion Rrahmani / Profimedia

Mesajul lui Albion Rrahmani pentru jucătorii de la Rapid, înainte de partide din Cupa României cu CSA Steaua. Atacantul giuleștenilor, care este în prezent accidentat, a vorbit despre următorul duel al echipei pregătite de Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul etapei a 2-a din Cupa României, Rapid o va întâlni, în deplasare, pe CSA Steaua, miercuri, de la ora 21:00. Duelul din Ghencea va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mesajul lui Albion Rrahmani, înainte de meciul cu CSA Steaua. Ce a spus despre accidentare

Cu o zi înaintea duelului din Ghencea, atacantul kosovar al celor de la Rapid le-a transmis un mesaj coechipierilor. Acesta le-a transmis jucătorilor să trateze cu maximă seriozitate partida din Cupa României și a menționat faptul că această competiție reprezintă cel mai scurt drum către cupele europene.

„Le doresc coechipierilor să trateze cu maximă seriozitate meciul de mâine pentru că știu cât de importantă este Cupa pentru suporterii Rapidului. Un astfel de trofeu, în eventualitatea câștigării lui, e drumul cel mai scurt către cupele europene”, a spus atacantul, potrivit fanatik.ro.

De asemenea, Rrahmani a vorbit și despre accidentarea suferită în meciul dintre Andorra și Kosovo, încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-0.

Reclamă

Acesta a dezvăluit faptul că abia așteaptă să se întoarcă pe gazon și a asigurat că se va întoarce mult mai puternic.

„Abia aștept să mă întorc pe gazon. Mă voi întoarce mai puternic. Știu că mă voi însănătoși, iar pentru mine este foarte important să fiu în primul rând pozitiv mental. Chiar sunt pozitiv”, a mai spus kosovarul.

Cristiano Bergodi o avertizează pe CSA Steaua, înaintea meciului din Cupa României

Antrenorul italian a prefaţat meciul cu CSA Steaua şi a avertizat trupa lui Daniel Opriţa că va veni în Ghencea pentru a obţine victoria. De asemenea, Bergodi a spus că încă nu se gândeşte la duelul cu FCSB din weekend şi că nu odihneşte jucător pentru meciul din Cupa României:

Reclamă 4 / 0/3

„E un meci de Cupă cu CSA Steaua. Apoi avem duminică meci cu FCSB. Va fi un meci cu suporteri. Cred că va fi multă lume în Ghencea.

E un teren impecabil. Am văzut și alte meciuri din Cupă, unde terenurile nu sunt așa de bine îngrijite. E normal că se joacă în Ghencea, unde a fost ca un teatru. E un loc important pentru fotbalul românesc.

Eu nu odihnesc jucătorii. Noi avem lot. Trebuie să țin toți jucătorii în priză. Eu nici nu mă gândesc la meciul cu FCSB. Trebuie să mergem să jucăm, iar jucătorii vor da totul”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre CSA Steaua şi Rapid.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și