Închide meniul

Mihai Stoica a ieșit la atac, după ce Adrian Cojocaru a eliminat 3 jucători de la FCSB: „Vreau să facem memoriu! Dacă ne va mai arbitra, înseamnă că ceva nu e în regulă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 octombrie 2022, 21:33

Mihai Stoica a ieșit la atac, după ce Adrian Cojocaru a eliminat 3 jucători de la FCSB: „Vreau să facem memoriu! Dacă ne va mai arbitra, înseamnă că ceva nu e în regulă!

Mihai Stoica, afectat crunt după ce FCSB a pierdut titlul

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a ieșit la atac, după ce Adrian Cojocaru a eliminat 3 jucători de la FCSB în meciul cu UTA Arad, din Cupa României. Managerul general al roș-albaștrilor l-a criticat pe arbitrul central pentru deciziile radicale luate pe finalul duelului de la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Tavi Popescu au primit cartonașul roșu în repriza a doua a meciului cu UTA, pentru faulturi comise și proteste.

Mihai Stoica a ieșit la atac, după ce Adrian Cojocaru a eliminat 3 jucători de la FCSB

Mihai Stoica este de părere că Adrian Cojocaru a exagerat când i-a eliminat pe Bouhenna și Popescu. În cazul lui Radunovic, MM i-a dat dreptate. Stoica a anunțat că clubul său se gândește serios să depună memoriu împotriva arbitrului central de la partida din Cupă.

„Dar dacă acest Cojocaru mai arbitrează vreodată FCSB, înseamnă că ceva nu e în regulă!”, a anunțat Mihai Stoica.

„Eu înţeleg că îi dai galben lui Bouhenna şi chiar al doilea… mai rar se întâmplă aşa, dar e regulamentar, e acoperit. Un arbitru care nu prea vrea să strice echilibrul poate să se facă că nu vede când aplaudă şi să îi zică <<ai aplaudat, trebuia să te dau afară>>. Să zicem că aplici la sânge.

Reclamă

Pai dacă aplici la sânge, dragul meu, atunci dă-i galben lui Erico, care îl opreşte aproape din postură de ultim apărător pe Dumiter, nu e roşu, e galben, nu îi dai. Dă-i galben lui Otele când îl loveşte pe Vlad, nu dai nimic, în schimb îi faci semn lui Vlad să se ridice. Dă-i al doilea galben lui Benga, care dă în minge după fluierul lui, vede.

Dă fault la Musi, nu dai, contraatac, roşu la Radunovic, corect al doilea galben, nu sunt… aşa e. Apoi inventezi al doilea galben la Octavian Popescu, când tu ai dat deja doi jucători afară şi se termină meciul?

Inventezi aşa ceva? Mi se pare foarte grav. Vreau să facem şi noi un memoriu, să inserăm fazele astea, nu neapărat să adăugăm şi ce s-a întâmplat în trecut. Dar dacă acest Cojocaru mai arbitrează vreodată FCSB, înseamnă că ceva nu e în regulă. Ne-a lăsat în şapte ca să luăm gol, că aşa a vrut el”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Reclamă 4 / 0/3

Haos total în finalul meciului UTA – FCSB 2-2! 4 jucători eliminați în 11 minute!

Haos total în finalul meciului UTA – FCSB 2-2! Rachid Bouhenna a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul central Adrian Cojocaru, în meciul din grupele Cupei României. Fundașul algerian a luat două cartonașe galbene în numai câteva secunde.

În minutul 83 al partidei de la Arad, Bouhenna a întârziat executarea unei lovituri libere din propria jumătate, iar centralul l-a avertizat cu galben.

Ulterior, fundașul FCSB-ului a plecat spre centrul terenului, lăsându-l să execute pe portarul Andrei Vlad. În drumul către jumătatea adversă, Rachid Bouhenna l-a aplaudat în mod ironic pe Adrian Cojocaru, iar arbitrul n-a stat la discuții.

Centralul partidei a scos și al doilea galben și l-a trimis la vestiare pe algerian. Acestuia nu i-a venit să creadă și a încercat din răsputeri să-l convingă să întoarcă decizia, însă totul a fost în zadar. A urmat apoi o „ploaie” de cartonașe roșii. Într-un interval de numai 11 minute, Adrian Cojocaru a eliminat, în total, 4 jucători: 3 de la FCSB și unul de la UTA.

În mod incredibil, și Andrei Chindriș, de la UTA, a apelat la aplauze ironice la adresa arbitrului, în minutul 88. Fundașul arădenilor a recurs la gestul respectiv în timp ce se afla pe bancă, iar Cojocaru l-a trimis și pe el mai devreme la cabine.

Adrian Cojocaru a mai eliminat încă doi jucători de la FCSB în minutele de final ale meciului. Mai întâi, Risto Radunovic a fost eliminat pentru proteste. Apoi, în minutul 90+4, Octavian Popescu a primit și el al doilea galben, tot pentru o intrare neregulamentară. FCSB a încheiat meciul în 8 oameni și a primit gol la ultima fază. UTA a egalat in-extremis, prin Virgiliu Postolachi.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica a ieșit la atac, după ce Adrian Cojocaru a eliminat 3 jucători de la FCSB
  • Anunțul făcut de managerul general de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și