Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit, după victoria FCSB-ului din Cupa României: „E inadmisibil! Sunt cartoane!”

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2023, 22:18

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit, după victoria FCSB-ului din Cupa României: „E inadmisibil! Sunt cartoane!

Mihai Stoica a răbufnit, după victoria FCSB-ului din Cupa României

Mihai Stoica, la începutul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Mihai Stoica a răbufnit, după victoria FCSB-ului din Cupa României. Managerul general al roş-albaştrilor s-a plâns de calitatea mingilor care au fost folosite la duelul cu FC Bihor, şi i-a tras la răspundere pe oficialii FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus fără emoţii în duelul cu FC Bihor, din prima etapă a grupelor Cupei României. Roş-albaştrii au câştigat cu 2-0, graţie golurilor marcate de Siyanbonga Ngezana şi David Miculescu.

Mihai Stoica a răbufnit, după victoria FCSB-ului din Cupa României

Mihai Stoica a fost revoltat de condiţia baloanelor, folosite în timpul meciului dintre FC Bihor şi FCSB. MM a declarat că mingile erau „cartoane”, şi nu puteau fi folosite.

În acest context, managerul general de la FCSB i-a tras la răspundere pe foştii jucători care activează la FRF, pentru că mingile erau într-o condiţie „inadmisibilă”.

„Este inadmisibil să se joace cu aceste mingi de carton. Să vină foștii fotbaliști care activează în Federație să vadă că nu se poate juca fotbal. Joci cu niște cutii de carton.

Reclamă

Sunt cartoane. Și aici s-a încheiat orice discuție. Nu poți juca fotbal pe un teren pe care nu se udă. Ce a fost la Tunari… nu se putea juca acolo. Acolo trebuia spus ‘stop’, nu se poate omologa un astfel de teren”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Damjan Djokovic de la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre situaţia lui Damjan Djokovic de la FCSB. MM a dezvăluit că mijlocaşul croat se antrenează foarte bine, şi fiecare jucător trebuie să se împace cu faptul că nu va fi integralist în fiecare meci.

MM a declarat că cine nu se acomodează cu faptul că va fi şi rezervă, şi va fi şi schimbat la pauză, este problema sa, însă a mărturisit că astfel de situaţii sunt speciale.

Reclamă 4 / 0/3

„Djokovic se antrenează foarte bine. (n.r. despre faptul că este schimbat la pauză) La meciul cu Farul, a jucat toată partea a doua a meciului, acum (n.r. cu Hermannstadt) a jucat prima.

Cine nu poate să se impace cu situaţia, înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta. Un jucător care se antrenează şi joacă bine nu iese din echipă. Dar astea sunt nişte meciuri speciale. Joci la trei zile.

(n.r. dacă Djokovic are unul dintre cele mai mari salarii de la echipă) Nu neapărat. Exact cât a jucat Djokovic în ultimele două meciuri a jucat şi Ovidiu Popescu. Băluţă, la fel”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
Vezi toate știrile
Citește și