Închide meniul

Andrea Compagno, marea absenţă de la FCSB în meciul cu FC U Craiova 1948. Motivul pentru care nu joacă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2022, 13:52

Andrea Compagno, marea absenţă de la FCSB în meciul cu FC U Craiova 1948. Motivul pentru care nu joacă

Andrea Compagno, marea absenţă de la FCSB în meciul cu FC U Craiova 1948

Andrea Compagno, marea absenţă de la FCSB în meciul cu FC U Craiova 1948 / Hepta

Andrea Compagno este marea absenţă de la FCSB în meciul cu FC U Craiova 1948. Atacantul venit pe 1.5 milioane de euro are o clauză în contract care îl împiedică să evolueze împotriva clubului de la care a ajuns la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a confirmat că există clauza de 100.000 de euro pe care nu are de gând să o plătească. „Da. Este aceea clauză de 100 de mii, dar nu doresc să i-o achit lui Mititelu, deci Compagno nu o să joace”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Andrea Compagno, marea absenţă de la FCSB în meciul cu FC U Craiova 1948

Absenţa lui Compagno este o pierdere mare pentru FCSB, mai ales dacă ţinem cont de evoluţia lui din derby-ul cu Rapid. Pe lângă golul de 2-0, acesta s-a luptat cu fundaşii giuleşteni pe toată durata meciului.

La finalul victoriei cu Rapid (3-1), chiar şi atacantul cotat la 900.000 de euro susţinea că FC U Craiova 1948 are un loc special în inima lui.

„E normal că va fi un meci special pentru mine. Au fost doi ani incredibili acolo. Dacă nu erau ei, eu nu eram aici. Craiova are un loc în inima mea toată viaţa. Dar acum sunt jucătorul Stelei şi trebuie să mergem acolo să câştigăm”, spunea Compagno, după meci.

Reclamă

Andrea Compagno a marcat 13 goluri în cele 21 de meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Andrea Compagno, mesaj special pentru Octavian Popescu

Andrea Compagno a avut un mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1. Mijlocaşul de 4 milioane al lui Gigi Becali a marcat primul său gol în acest sezon, iar atacantul italian i-a cerut să nu uite niciodată atitudinea pe care a avut-o în derby-ul de pe Arena Naţională.

„E important pentru el, mi-a plăcut atitudinea lui. Trebuie să fie mereu aşa. Am vorbit cu el. Trebuie să se gândească toată viaţa sa la cum a jucat azi, la atitudine lui, trebuie să facă asta mereu”, spunea Compagno după meci.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și