Închide meniul

Mirel Rădoi nu a iertat pe nimeni, după Ocna Mureş – Universitatea Craiova 1-1: „Am fost penibili” + Ce spune despre condiţiile incredibile în care s-a disputat meciul: „Nu există aşa ceva”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2022, 20:11

Mirel Rădoi nu a iertat pe nimeni, după Ocna Mureş – Universitatea Craiova 1-1: „Am fost penibili + Ce spune despre condiţiile incredibile în care s-a disputat meciul: „Nu există aşa ceva

Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Mirel Rădoi nu a iertat pe nimeni, după egalul ruşinos înregistrat de Universitatea Craiova, în duelul cu Ocna Mureş din Cupa României, scor 1-1. Pe lângă criticile aduse jucătorilor, tehnicianul oltenilor a avut o reacţie vehementă faţă de condiţiile în care s-a disputat partida cu trupa de Liga a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ocna Mureş a produs surpriza în duelul cu oltenii lui Mirel Rădoi. Universitatea Craiova se va duela cu FC Argeş în ultima etapă a grupelor Cupei României, în încercarea de a se califica în semifinalele competiţiei.

Mirel Rădoi nu a iertat pe nimeni, după Ocna Mureş – Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a criticat evoluţia jucătorilor săi din partida cu Ocna Mureş, numindu-i pe toţi „penibili”. Tehnicianul oltenilor susţine că în perioada de mercato din iarna va face o „curăţenie” la nivelul lotului, fiind nemulţumit de mai mulţi fotbalişti.

Totodată, fostul selecţioner s-a plâns şi de condiţiile în care s-a disputat partida din etapa a doua a grupelor Cupei României. Rădoi a declarat că vestiarul, terenul, cât şi nocturna nu se ridică la un nivel decent, şi ca urmare ia în calcul desconsiderarea competiţiei începând cu sezonul viitor. Şi arbitrajul l-a nemulţumit pe tehnicianul oltenilor, meciul fiind arbitrat de Iuliana Demetrescu.

„Mi-e greu să mă exprim. Dacă ne gândim la meciul celor de la Ocna Mureș cu Chindia, putem să ne declarăm fericiți, am câștigat un punct. De pe bancă nu am văzut nicio reluare, dar la faza lor a fost penalty clar. Îmi pare rău pentru doamna arbitru, dar ăsta e adevărul. Dacă vrei să ajungi fotbalist profesionist, trebuie să joci pe astfel de terenuri, cu astfel de echipe.

Reclamă

Tot se vorbește în ultimii ani despre această competiție, că anumite echipe o desconsideră. Putem să dăm asigurări că, de la anul, dacă voi mai fi aici, vom desconsidera și noi, pentru că nu ai cum să pui masa de masaj lângă cei care fac treaba mare în vestiar. Nu există așa ceva! Staff-ul se schimbă într-o saună, vorbim să producem jucători pentru echipa națională.

Păi pe astfel de terenuri există cel mai mare risc de accidentare. Ok, și adversarii joacă pe același teren, dar condiții trebuie să fie altele, ca să luăm și noi Cupa în serios. Să revenim la meci, am crezut că era câștigat dinainte, fără atitudine, fără determinare.”

Mirel Rădoi: „Nu iau pe nimeni la mişto”

„E clar că adversarul va echilibra diferența de valoare prin ambiție, dar e inadmisibil. Noi am avut jucători care se plâng că nu au minute, în seara asta au avut aproape o partidă să-și arate nivelul. Probabil ei cred că glumesc când spun că fiecare partidă e o evaluare pentru mine, dar o să vadă în iarnă că ceea ce vorbesc e serios, nu iau pe nimeni la mișto. Indiferent de rezultatul din seara asta, condițiile pe care le-am găsit…

Reclamă 4 / 0/3

Până și nocturna nu se ridică la nivelul care trebuie. Nu înseamnă că din cauza asta nu am câștigat în această seară, era o discuție separată. Vizavi de această partidă, am fost penibili cu toții. Cel mai rău îmi pare de cei care nu au fost în lot, de suporterii noștri. Acum trebuie să vedem ce facem ca să încercăm să nu trecem printr-o altă rușine în Giulești”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și