Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj clar după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-1: „Jocul e în creştere!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2023, 23:31

Ovidiu Burcă, mesaj clar după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-1: „Jocul e în creştere!

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo - FC U Craiova 1948 1-1

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Ovidiu Burcă a oferit prima reacţie, după ce Dinamo a remizat cu FC U Craiova 1948, scor 1-1. Antrenorul „câinilor” s-a declarat mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi, şi este încrezător înaitea duelului cu Oţelul, din runda următoare de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns la patru meciuri fără victorie, în toate competiţiile. „Câinii” au început cu un egal noul sezon din Cupa României, scor 1-1, cu FC U Craiova 1948, într-un meci care s-a desfăşurat pe Arena Naţională.

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-1

Ovidiu Burcă a analizat jocul prestat de Dinamo, şi a declarat că jucătorii săi au progresat, însă mai au de lucrat la finalizare, acolo unde au nevoie de luciditate. De asemenea, antrenorul „câinilor” a declarat că echipa sa este apăsată de faptul că nu a mai câştigat de patru meciuri.

Pe de altă parte, în privinţa faptului că a menajat unii jucători, Burcă a declarat că a recurs la acest fapt pentru a avea jucători proaspeţi la duelul cu Oţelul, programat vineri, în Liga 1, duel care se va vedea în format live text, pe AS.ro.

„Am luat un gol stupid. Jocul nostru e în creştere. Ca antrenor, rezultatul e foarte important, lumea după asta te judecă. Jocul echipei a progresat. Am făcut un meci solid, am creat ocazii, am avut iniţiativa. Mai puţin, unele momente în care n-am controlat jocul, sunt lucruri la care mai trebuie să lucrăm.

Reclamă

Am avut reacţie, am avut oaczii, dar totuşi n-am avut luciditate, trebuie să fim mai liniştiţi. Îi apasă şi pe ei că n-am învins de mult. Pentru asta e nevoie de calm, să ai multă răbdare.

Ovidiu Burcă: „Cu Oţelul va fi diferit!”

E grupă accesibilă, am făcut câteva schimbări. Echipa s-a prezentat bine. Am făcut rotaţii, ne dorim să avem jucători proaspeţi la Galaţi. Putem să mergem pe două fronturi, echipa trebuie să se adapteze.

(N.r. meciul cu Oţelul) Va fi diferit. Întâlnim acelaşi public incandescent, acelai antrenor ambiţios, o echipă care n-a pierdut de multe etape. Nu este un adversar nou, îi ştim, îl ştim foarte bine şi pe Dorinel Munteanu”, a declarat Ovidiu Burcă, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Costin Amzăr, prima reacţie după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-1

Costin Amzăr a oferit şi el primele declaraţii, după remiza de pe Arena Naţională. Autorul golului lui Dinamo s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa a făcut pasul în spate în repriza secundă, după primele 45 de minute foarte solide.

„Am făcut un meci bun, i-am luat de sus. Chiar dacă am mai jucat cu ei, ştiam ce ne aşteaptă. Sunt bucuros că am marcat. În a doua repriză am lăsat-o mai moale, nu înţeleg de ce.

Am fost acolo, ne-am creat ocazii, am reuşit să marcăm, dar mergem la departe. Cupa pentru noi e un obiectiv, am făcut un egal, vedem câte puncte putem face.

(N.r. Despre meciul cu Oţelul, din etapa următoare) Din păcate, sunt suspendat ăpentru meciul cu Oţelul, dar le ţin pumnii colegilor mei. În Liga a 2-a, unde i-am prins, i-am bătut”, a declarat Costin Amzăr, pentru digisport.ro, după Dinamo – FC U Craiova 1948.

Hakim Abdallah, aproape de golul sezonului în Dinamo – FC U Craiova 1948

Hakim Abdallah a fost aproape de a marca golul sezonului, în partida dintre Dinamo şi FC U Craiova 1948. Atacantul „câinilor” a avut o execuţie fabuloasă, de la mijlocul terenului, balonul fiind scos in extremis de către portarul oltenilor, Gurău.

Imediat după pauză, în minutul 46, Hakim Abdallah a fost aproape de un gol de generic. Atacantul de 25 de ani a şutat aproape de la mijlocul terenului, după ce a profitat de o pasă primită de la Buta.

Şutul său i-a pus mari probleme portarului oltenilor, Ionuţ Gurău, care a fost surprins de execuţia atacantului lui Ovidiu Burcă. Gurău a sccos in extremis balonul trimis de Abdallah, în corner.

Reclamă

Hakim Abdallah a fost titularizat surprinzător de către Ovidiu Burcă, pentru duelul cu FC U Craiova 1948. Atacantul a avut o prestaţie solidă în prima repriză, ratând o ocazie mare în minutul 15, şutul său lovind bara transversală a porţii oltenilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și