Închide meniul

Hakim Abdallah, aproape de golul sezonului în Dinamo – FC U Craiova 1948! Atacantul „câinilor”, execuţie de la mijlocul terenului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2023, 22:37

Hakim Abdallah, aproape de golul sezonului în Dinamo – FC U Craiova 1948! Atacantul „câinilor, execuţie de la mijlocul terenului

Hakim Abdallah, aproape de golul sezonului, în Dinamo - FC U Craiova 1948

Hakim Abdallah a fost aproape de un gol fabulos/ Colaj Hepta, capturi Orange Sport

Hakim Abdallah a fost aproape de a marca golul sezonului, în partida dintre Dinamo şi FC U Craiova 1948. Atacantul „câinilor” a avut o execuţie fabuloasă, de la mijlocul terenului, balonul fiind scos in extremis de către portarul oltenilor, Gurău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se duelează cu FC U Craiova 1948, în prima etapă din grupele Cupei României. Meciul este în format live score, pe AS.ro.

Hakim Abdallah, aproape de golul sezonului, în Dinamo – FC U Craiova 1948

Imediat după pauză, în minutul 46, Hakim Abdallah a fost aproape de un gol de generic. Atacantul de 25 de ani a şutat aproape de la mijlocul terenului, după ce a profitat de o pasă primită de la Buta.

Şutul său i-a pus mari probleme portarului oltenilor, Ionuţ Gurău, care a fost surprins de execuţia atacantului lui Ovidiu Burcă. Gurău a sccos in extremis balonul trimis de Abdallah, în corner.

Hakim Abdallah a fost titularizat surprinzător de către Ovidiu Burcă, pentru duelul cu FC U Craiova 1948. Atacantul a avut o prestaţie solidă în prima repriză, ratând o ocazie mare în minutul 15, şutul său lovind bara transversală a porţii oltenilor.

Reclamă

Ulterior, „câinii” au deschis scorul în minutul 18, prin Costin Amzăr. Acesta a marcat un gol superb, din lateralul porţii lui Gurău.

La mijlocul primei reprize, Abdallah a avut o nouă ocazie. Şutul său puternic, din minutul 31, este respins de către Gurău.

Hakim Abdallah a revenit în primul 11 al lui Dinamo, după cinci etape. Acesta a absentat de la ultima partidă, pierdută de „câini” cu Farul, cu scorul de 0-2. Abdallah a fost transferat de trupa din Ştefan cel Mare înainte de startul sezonului, după ce în stagiunea precedentă a evoluat la Virton, în Liga a 3-a din Belgia.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo are mare nevoie de victorie în faţa oltenilor lui Adrian Mititelu. „Câinii” au suferit patru înfrângeri în Liga 1, şi au ajuns pe penultimul loc, cu opt puncte acumulate după zece etape.

Şefii lui Dinamo au luat decizia finală în privinţa viitorului lui Ovidiu Burcă

Şefii lui Dinamo au luat decizia finală în privinţa viitorului lui Ovidiu Burcă, după ce „câinii” au pierdut cu Farul. Andrei Nicolescu, unul dintre acţionarii clubului, a transmis că are încredere deplină în antrenorul trupei din Ştefan cel Mare.

„Pentru că Dinamo are palmares pozitiv contra imposibilului! Am deplină încredere în Ovidiu și în jucători. Deplină!

Dinamo va începe sa urce. Dincolo de suferința implicită, cred ca purgatoriul înfrângerilor nedrepte, care nu reflectă jocul consistent al echipei, ne poate fi necesar. Învățam să strângem rândurile. Sa fim smeriți. Uniți. S-o luam de la capăt. Să ne ridicăm. Sa urcăm din nou. O dată și încă o dată, până când ascensiunea va deveni singurul nostru sens. Nu sunt cuvinte de mobilizare, ci un principiu de viață specific adevăraților campioni.

Dinamo va depăși acest impas. Prin știința si rigoarea lui Ovidiu, un reper al noului val de antrenori. Prin valoarea individuală a jucătorilor – avem, astăzi, jucători foarte talentați! Prin forța grupului! Prin echilibrul financiar si managerial. Dar, mai ales, prin și cu încrederea pe care ne-o oferă cei mai puternici suporteri din România”, a transmis Andrei Nicolescu, pe Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și