Închide meniul

Ovidiu Burcă şi Alexandru Pop, cu gândul la derby-uri, după ce Dinamo s-a calificat în grupele Cupei României: „Vreau să jucăm cu FCSB sau Rapid”

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2022, 23:56

Ovidiu Burcă şi Alexandru Pop, cu gândul la derby-uri, după ce Dinamo s-a calificat în grupele Cupei României: „Vreau să jucăm cu FCSB sau Rapid

Ovidiu Burcă este cu gândul la derby-ul cu Oţelul, după Unirea Dej - Dinamo 0-3

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci/ Facebook Dinamo

  • Ovidiu Burcă şi Alexandru Pop, primele declaraţii după ce Dinamo s-a calificat în grupele Cupei Româneiei
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ovidiu Burcă şi Alexandru Pop au oferit primele declaraţii, după ce Dinamo s-a calificat în grupele Cupei României. Atât antrenorul „câinilor”, cât şi marcatorul singurului gol din partida cu Viitorul Tg. Jiu, speră să dispute partide cu granzii din Liga 1, în faza următoare a competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a calificat în grupele Cupei României, după o victorie în faţa celor de la Viitorul Tg. Jiu. „Câinii” au învins cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Alexandru Pop, în minutul 34. „Câinii” vor putea da piept în grupe cu formaţii precum FCSB sau Universitatea Craiova.

Ovidiu Burcă şi Alexandru Pop, cu gândul la derby-uri, după ce Dinamo s-a calificat în grupele Cupei României

Ovidiu Burcă s-a declarat fericit de victoria obţinută de Dinamo, în play-off-ul Cupei României. Antrenorul „câinilor” a lăudat jocul prestat de elevii săi, şi speră să îşi măsoare forţele în grupe cu formaţii puternice din Liga 1.

Reclamă

Totodată, Ovidiu Burcă a tratat şi subiectul arenei pe care Dinamo îşi va disputa meciurile considerate pe teren propriu. Antrenorul „câinilor” speră ca formaţia sa să evolueze pe stadionul Arcul de Triumf.

„O calificare muncită, am întâlnit o echipă bună. Ţin să-i felicit pe băieţi pentru efort. Orice meci este foarte important, doar jucând la intensitate, echipa poate să crească. Pe final, am avut câteva ocazii să marcăm, am suferit la finalizare din nou. Mă gândesc mereu să nu luăm gol, singurele probleme pe care le-am avut au fost la fazele fixe.

Reclamă

Le-am amintit meciul trecut cu Viitorul Tg. Jiu, i-am rugat să nu mai simţim aceeaşi amărăciune. Ne bucurăm pentru calificare. Sper să întâlnim echipe de primă ligă, să ne măsurăm forţele. Ne dorim nume sonore.

Cupa este un obiectiv important. Istoria clubului ne obligă să ajungem în fazele finale. Am tratat meciul cât se poate de serios. Cred că trebuie să ne obişnuim să jucăm din trei în trei zile.

Toate meciurile le jucăm în deplasare. Am cerut răgaz să asimilăm anumite obiective, să formăm o echipă, am avut răbdare cu jucătorii. Avem nevoie de rezultat, de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu dacă am fi meritat suspendarea primită după meciul cu Steaua, dar sper ca oamenii să vină alături de noi. Nu e confortabil să nu avem un stadion al nostru. Sper să jucăm pe Arcul de Triumf”, a declarat Ovidiu Burcă, la Digi Sport.

Alexandru Pop vrea derby-uri în grupele Cupei României: „Vreau să jucăm cu FCSB”

Alexandru Pop a fost marcatorul partidei cu Viitorul Tg. Jiu. Atacantul s-a declarat bucuros de victoria obţinută în play-off-ul Cupei României, în ciuda unui joc modest prestat de „câini”.

„Am avut puţin noroc şi am marcat. Cred că toată echipa a făcut un meci bun, din toate punctele de vedere. Ne-am gâdit să ne luăm revanşa. Am venit să câştigăm, să arătăm că a fost o întâmplare meciul trecut. În meciul acesta am suferit, dar am câştigat.

Vreau să picăm cu cât mai multe echipe din Liga 1, vreau să jucăm cu FCSB sau Rapid. Sper să putem evolua pe Arcul de Triumf. Este frsutrant că nu putem evolua pe Ştefan cel Mare, este casa noastră, dar stadionul e în paragină.

Statistic, ne simţim mai bine în deplasare. Trebuie să câştigăm fiecare meci, e păcat să nu facem suporterii fericiţi”, a declarat Alexandru Pop, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo