Închide meniul

„Penibili!” Adi Mutu a vorbit despre demisie după umilinţa din Corvinul – CFR Cluj 4-0. S-a răstit şi la reporter

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2024, 22:09

Reclamă
„Penibili! Adi Mutu a vorbit despre demisie după umilinţa din Corvinul – CFR Cluj 4-0. S-a răstit şi la reporter

Adi Mutu a vorbit despre demisie după umilinţa din Corvinul - CFR Cluj 4-0

Adrian Mutu, devastat după un nou eşec / Profimediaimages

Adi Mutu a vorbit despre demisie după meciul Corvinul – CFR Cluj, scor 4-0, din sferturile de finală ale Cupei României. „Briliantul” a suferit un eşec incredibil, în faţa divizionarei secunde, şi a ratat cel mai important obiectiv pe care îl avea trasat de la Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu era devastat la finalul meciului, după cel de-al patrulea gol înscris de divizionara secundă. Antrenorului de la CFR Cluj nu îi venea să creadă ce a păţit!

Adi Mutu a vorbit despre demisie după umilinţa din Corvinul – CFR Cluj 4-0

Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare).

A fost roşu clar, i-a spar nasul, nu avem ce să reproşăm. Am venit aici din respect pentru dumneavoastră, un meci fără istoric pentru noi. În seara asta am fost penibili, mai rău decât să fim penibili nu se poate.

Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă. Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri.

Reclamă

Adi Mutu, dărâmat: „Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi”

Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta.

În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Adrian Mutu a trăit umilinţa carierei în Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0

La scurt timp după ce a anunţat că echipa sa nu mai are şanse la titlu, iar singurul obiectiv pe care îl mai are este câştigarea Cupei României, Adrian Mutu a avut parte de o seară de coşmar la Hunedoara.

CFR Cluj a pierdut fără drept de apel partida din sferturile Cupei României. Corvinul Hunedoara s-a calificat în semifinale, după ce s-a impus cu 4-0.

Formaţie din Liga 2, fără drept de promovare în prima ligă, Corvinul Hunedoara este pe locul 3 în eşalonul secund, în timp ce formaţia din Gruia se află pe locul 3 în Liga 1.

Diferenţa de divizie nu a existat însă în meciul de marţi seară, de pe stadionul Michael Klein. Corvinul a dat un adevărat recital în faţa echipei lui Adrian Mutu, care a trăit, cel mai probabil, umilinţa carierei de antrenor.

Din postura de antrenor, Adrian Mutu a mai trăit un moment asemănător sezonul trecut, atunci când se afla pe banca celor de la Rapid. În play-off-ul sezonului trecut, la Ovidiu, Farul Constanţa s-a impus cu 7-2 în faţa giuleştenilor. În ciuda scorului uriaş, Farul avea să câştige titlul, în timp ce Corvinul Hunedoara este o formaţie de ligă secundă fără drept de promovare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și